От: Моля ако има по запознати със законите и договорите да помогнат.
Млади момко, трябвало е да четеш в Бгработодател преди да започнеш работа. Освен това се отива на място и се търси обратна връзка от бъдещите колеги - условия на работа, изисквания, почивки, плащат ли редовно, има ли текучество, ако да - по какви причини? Така се процедира и това са очевадни неща! Сега ще се спасиш, но ако все разчиташ на другите да те спасяват и да ти наливат акъл, то след време пак ще се насадиш и може да е още по-лошо! Гарантирано и задължително, защото човек трудно се променя и цял живот прави все едни и същи грешки! Това с помъдряването го разправяй на шапката на дядо ми. :lol:
Твоя пост изобщо не схващам какво си се опитал да кажеш или просто да отразиш мнение.
Както виждаш темата съм я пуснал в раздел Webmaster's Off Topic, ако не знаеш за какво е този раздел провери си.В този форум не веднъж са обсъждани закони и какви ли не други неща от този тип.Това просто че съм поискал помощ и съвет от потребителите на форума не значи че съм съсипал форума или едва ли не съм развалил репутацията му.Както се видя много хора в bgrabotodatel (в последствие) са били в моето положение и представи си може да има и други млади хора като мен които да потърсят информация и да попаднат точно на тази тема.Поисках съвет и помощ от форума защото тук не веднъж съм работил с разбрани и цивилизовани хора които са наясно с нещата и са готови да помогнат.
Тук във форума така се процедира, за това е създаден форума за да си помагаме.
Извинявам се ако някой се чувства наранен от пускането на моята тема.Както казах млад съм нямам 40 години опит, човек се учи докато е млад от грешките си.
Аз винаги съм привърженик на една фраза-По добре питай и 5 минути бъди тъпанар за другите, отколкото да си мълчиш и да останеш тъпанар за цял живот.
Млади момко, трябвало е да четеш в Бгработодател преди да започнеш работа. Освен това се отива на място и се търси обратна връзка от бъдещите колеги - условия на работа, изисквания, почивки, плащат ли редовно, има ли текучество, ако да - по какви причини? Така се процедира и това са очевадни неща! Сега ще се спасиш, но ако все разчиташ на другите да те спасяват и да ти наливат акъл, то след време пак ще се насадиш и може да е още по-лошо! Гарантирано и задължително, защото човек трудно се променя и цял живот прави все едни и същи грешки! Това с помъдряването го разправяй на шапката на дядо ми. :lol: