firstgames
New Member
Здравейте, обмислям да сменя хостинга, загледал съм се в COOLICEHOST. Имате ли мнения и впечатления за качеството на услугата?
Здравей, какви точно са били въпросите? Ако може да отговорим. Нещо явно е имало неразбирателство.Като цена са ОК.
Като поддръжка - аз веднъж зададох три въпроса на поддръжката, а получих само един отговор и то непълен, с което ме загубиха.
Какво се смееш? Трябва да има едно негативно мнение, иначе ще изглежда нагласено!Супер е услугата. Ползвам я. Яко е, че дори при закъснение с плащането, пишеш и няма никакви проблеми да подновят. Съпортът винаги ми е помагал, даунтайм почти не съм засичал, цените са супер за това какви компоненти и ресурси получаваш, разнообразие на услугите. И отделно всеки може да си зададе въпроса тук даже...но това е ако знаеш де, че тук ще ти отговори някой от екипа им.
Добре де. Да беше сипал, че нещо не е ок да речем с речника на сис-админа. Иначе си прав. Изглежда фейк. За това се смея. Сетих се, като изчетох моето ал д всичко позитивно.Какво се смееш? Трябва да има едно негативно мнение, иначе ще изглежда нагласено!