Ми, от незаконен бизнес.Първо кажи от къде ги събра
УжасАми супер, с тези пари можеш да започнеш дропшипинг в чужбина, купи си курса на цветан радушев май е към 500 но изглежда че си заслужава, може скоро и аз да се пробвам, изгледай клипчето му с геомил и може да успееш да направиш нещо, 5к ги дръж в биткоин и не обменяй преди да ти трябват спешно за самия бизнес но наистина много, дръж биткоина докато поне се удвои иначе няма смисъл. а за бизнеса използвай някаква по-малка сума от порядъка на 3 до 5к за да завъртиш колелото.
дай и ти съвет на момчетоУжас
Далеч съм от all in стратегията. Просто ми е интересно какво бих могъл да направя.,че няма да стане за 3 дена е ясноПо - полека с "бързото забогатяване"...но едва ли ще ме послушаш
Купи си книги / обучавай се и пробвай различни неща.. с малка част от парите / когато нещо има хоризонт, вкарай малко повече пари в него и така.. определено да скачаш на 18 години ( all in ) е меко казано глупаво..
П.С За кола / жилище / земя / - по - добре не
Успех
И много и малко..зависи от опита тиДалеч съм от all in стратегията. Просто ми е интересно какво бих могъл да направя.,че няма да стане за 3 дена е ясно
На 18 с 10к кеш си е много добър старт.Здравейте, на какъв е най-добрия вариант да се инвестират 10 000 лв.
Интересувал съм се по малко от всичко, но искам да чуя вашите идеи.