Моля помогнете за СМС система

Здравейте на всички! От известно време имам сайт за запознанства базиран на SkaDate ,какво ли не опитах ,но не мога да внедря СМС система... по принцип в самата система има внедрени 3,но не ми вършат работа. Предпочитам да работя с Мобио ,опитах с готовите им скриптове,но нещо не се получава...като разгледах внедрените системи виждам,че са цели модули,а не самостоятелни скриптове които ми предлагат в сайтовете за разплащане. Смс-ите ми трябват за да добавят кредити на даден потребител ,а също и за добавянето им в ВИП списък... моля ако някой може да помогне...готов съм и да заплатя... Благодаря предварително...

Здравейте! Преди години работих с Мобио и обикновено като имах такъв проблем се свързвах с тях и те инсталираха скрипта за мен безплатно. Съпорта беше много отзивчив. Сега не знам как е.

От: Моля помогнете за СМС система

Здравейте на всички! От известно време имам сайт за запознанства базиран на SkaDate ,какво ли не опитах ,но не мога да внедря СМС система... по принцип в самата система има внедрени 3,но не ми вършат работа. Предпочитам да работя с Мобио ,опитах с готовите им скриптове,но нещо не се получава...като разгледах внедрените системи виждам,че са цели модули,а не самостоятелни скриптове които ми предлагат в сайтовете за разплащане. Смс-ите ми трябват за да добавят кредити на даден потребител ,а също и за добавянето им в ВИП списък... моля ако някой може да помогне...готов съм и да заплатя... Благодаря предварително...

Здравей, имаш 3 възможности:

Пишеш на мобио.бг и те евентуално да ти помогнат
Да платиш на някой от форума да го направи
Или да дадеш малко код и обяснение към него кое как защо и да се намери някой да помогне.

Благодаря! Относно екипа на Мобио ,получих отговор,че не са запознати със системата SkaDate (не е реклама). А Относно кодовете Купи Кредити.jpg ето тук например да се внедри СМС разплащане... а и да готов съм да заплатя ,ако е нужно... а ще публикувам и снимка от Админа на внедрените сайтове за разплащане SMS Billing.jpg

И Daopay и zaypay работят с България. Защо не си ползваш готовите системи?

Горе