А знаете ли някой, който не е Български?Easypay. Трябва ти акаунт в epay 3то ниво.
Защо си мислиш, че можеш да избягаш от Данъци/Респективно от НАП?А знаете ли някой, който не е Български?
Не мисля и не искам, но продавам в чужбина и не се доверяват на нашите банки!Защо си мислиш, че можеш да избягаш от Данъци/Респективно от НАП?
Това беше много несериозно, би ли ми казал в България има ли Банка със 100% български капитал? Знаеш ли, че всички опериращи банки в страната са собственост на международни инвеститори? DSK? Rai? Uni, Express, BACB... коя от изброените е българска?Не мисля и не искам, но продавам в чужбина и не се доверяват на нашите банки!
MyPOSМоля препоръчайте ми разплащателна система за онлайн магазин, която е различна от PayPal и Български банки
Много благодаря
Поздрави
Без ПИБ, ЦКБ и Инвестбанк. Те са си местни. И честно казано за ПОС-разплащания са най-удобни първите две, ако ще минаваш през банка. Особено ПИБ, които не минават през Борика, а разработват собствена система за processing на картови плащания.Това беше много несериозно, би ли ми казал в България има ли Банка със 100% български капитал? Знаеш ли, че всички опериращи банки в страната са собственост на международни инвеститори? DSK? Rai? Uni, Express, BACB... коя от изброените е българска?
Когато препоръчваш нещо, покажи и лошата му страна!!!! Това са таксите на MyPOS: https://www.mypos.eu/bg/faq/new-client/fees-and-limitsMyPOS
Такси за транзакции: | |
Теглене в брoй от банкомат в България | 1.00 BGN |
Теглене в брoй от банкомат в ЕС | |
(Теглене на сума в Евро или превалутираната й стойност в деня на транзакцията) | |
≤ 300.00 Евро | 4.00 BGN |
> 300.00 Евро | 8.00 BGN |
ATM Cash withdrawal International2 | 1.000% + 8.00 BGN |
Теглене в брой от ПОС терминал3 | 1.000% + 6.00 BGN, Min. 10.00 BGN |
Плащане на ПОС терминал | Безплатно |
Интернет плащания | Безплатно |
Проверка на балнс на банкомат | 1.00 BGN |
Отказана транзакция на банкомат | 1.00 BGN |
Такса за сторниране на плащане | 30.00 BGN |
Приятелят иска "алтернативи". Като иска такива, да плаща.Когато препоръчваш нещо, покажи и лошата му страна!!!! Това са таксите на MyPOS: https://www.mypos.eu/bg/faq/new-client/fees-and-limits
Такси за транзакции: Теглене в брoй от банкомат в България 1.00 BGN Теглене в брoй от банкомат в ЕС (Теглене на сума в Евро или превалутираната й стойност в деня на транзакцията) ≤ 300.00 Евро 4.00 BGN > 300.00 Евро 8.00 BGN ATM Cash withdrawal International2 1.000% + 8.00 BGN Теглене в брой от ПОС терминал3 1.000% + 6.00 BGN, Min. 10.00 BGN Плащане на ПОС терминал Безплатно Интернет плащания Безплатно Проверка на балнс на банкомат 1.00 BGN Отказана транзакция на банкомат 1.00 BGN Такса за сторниране на плащане 30.00 BGN
Всъщност, темата на питащия е друга, човекът е решил да опита по възможно най-лесния начин как да пренасочи влизащите приходи от продажби далеч от погледа на държавата и НАП, с цел избягване и плащане на Данъци върху печалбата.
И аз щях да напиша тези 3 банки. ПИБ е на бивши висаджий, ЦКБ на бивши сикаджий, само на Инвестбанк не знам какви са.Без ПИБ, ЦКБ и Инвестбанк. Те са си местни. И честно казано за ПОС-разплащания са най-удобни първите две, ако ще минаваш през банка. Особено ПИБ, които не минават през Борика, а разработват собствена система за processing на картови плащания.
Да, само че в 99% интернет престъпленията са недоказуеми, а пък за нещо казано да не говорим. Ще си изтрие поста и какво? Нищо... Туко така не преследват никого. Наказателната отговорност не е за думи, а единствено за действия, освен ако не става въпрос за конкретна заплаха към някого или нещо.Да, това е квалификация на данъчно престъпление, и с това действие питащия би могъл да понесе наказателно преследване!
PaySera предлагат ли виртуален POS?И аз имах тази дилема, да намеря международна, що годе прилична система с подръжка на български същевременно различна от българските и се спрях на PaySera /линка е афф./ Стават все по- популярни. Интеграцията е лесна. Е имат си доста изисквания, но това си е нормално, гледат да намалят проблемите си до минимум..