Да се включа и аз - заглавието на темата беше доста забавно, още повече, че при по-ниска резолюция се кълца част от него
Като го четох от телефона бях на косъм да посъветвам госпожицата да се насочи към най-близката магистрала
(Това горното е в кръга на шегата)
Сега сериозно - в писането на статии има пари и то доста добри, обаче тук всички сме максималисти, т.е. се опитваме да постигнем възможно повече от възможно най-малко. За това моя съвет към теб е да прегледаш пазара на услугите (чети долното).
На мен ми прави впечатление, че хората предлагащи услуги като създаването на сателити (които всъщност за много важни) се броят на пръстите на едната ми ръка, като дори има оплаквания от тях - иначе казано - нисшата е свободна. Сама можеш да наложиш цена на услугата си, сама можеш да определяш време.
Какво е нужно за създаване на сателит според мен:
1. Писане на 3 статии
2. Регистрация в някоя от свободните платформи като blog.bg/wordpress.com и прочее.
3. Събмит в социалните мрежи на тези статии.
4. Събмит на сателита в директориите.
По груби изчисления спрямо времето което ще е необходимо на мен да го направя това - максимум 2 часа. Сама можеш да прецениш колко време ще ти отнеме това, а и да пробваш преди да представиш услугата си.
При елементарни изчисления и при цена на сателит от 20 лева, това значи, че в натоварен работен ден може да си докарваш 100 лева при 10 часа работа.
Ако някой иска - нека ме коригира, но съм пробвал това горното и цифрите са такива, жалко е, че малко хора предлагат подобна услуга.
О, чудо! До сега е имало поне 50 такива теми в който всеки нарежда автора на темата и сега изведнъж всички са много мили и пълни с идеи и предложения. Интересно ми е каква е разликата? И друг път са писали 16 годишни, и друг път са питали за това какво може да се прави с английски език, и друг път са питали общи въпроси на тема "как да изкарам пари". Но винаги отговорите са заяждания, наредби, бъзици, празни приказки...
Да ти отговоря защо аз дадох полу-нормален отговор - просто защото автора на темата се бе постарал да я напише без грешки.
Плоското ти заяждане, което явно е обвързано с пола на потребителя няма общо с това, че хора които пишат "по 3й т0зи на4ин" искат съвети и не ги получават.