Момче за сваляне и качване на филми

cmpax

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Трябва ми момче за сваляне на филми от замунда за GSM и след това да се качът на друг сървър (putlocker.com - premium ацц, няма ограничение на скоростта на качване).
От вас не се изисква да конвертирате филмите, само да свалите от замунда и качите.

Плащам на филм/сериа от сериал.
Давайте вашите предложения.

От: Момче за сваляне и качване на филми

Доста интересна цена, само да кажа че преди няколко дни, докато си бях в България това ми отнемаше 20мин. Но все пак благодаря за предложението.

Аз на твое място бих търсил момиче.
Жените са по-добри в такъв тип дейности.

Извинявам се!? Няма проблем и момиче ще върши работата. Не е кой знае какво просто, в държавата в която се намирам.. не ми позволява да правя тази дейност.

Извинявам се!? Няма проблем и момиче ще върши работата. Не е кой знае какво просто, в държавата в която се намирам.. не ми позволява да правя тази дейност.

Какво предлагаш като възнаграждение, тук имам нещо предвид?

Пари.. за картофи едва ли ще се навиеш.

Кажи цена, казвам устройва ме, супер си, започвай.....
Няма ограничение на ден колко да се качват.

Кажи цена, казвам устройва ме, супер си, започвай.....
Това е малко ламаво, тоест се надяваш на 0.000001, някой и това може да си помисли нали? Напиши една цена, кажи ето толкова струва, аз съм го правил, ето за толкова оценявам работата, това е цената! Толкова ли е трудно, след като си го правил, да си направиш сметка и оценка колко пари предлагаш? Или те е страх някой да не би да предложи по-малко от това, което си заделил и да излезнеш "на сметка"?

Ей това си мислят 90 процента като четат тая тема.

Защо не кажеш ти цена? Явно си наясно колко време отнема работата и каква сума си склонен да платиш.
Може и на лично да ми пратиш примерна цена и дали филмите ги задаваш ти, или си ги избирам аз.

Също и друго - нещо като бройка дали ще споменеш? За 5 филма (според теб ~ час) може и за без пари да се навие някой, но ако ще са повече и ще има плътна (10 часова) заетост... на мен нормално ми се вижда около 50 - 60 стотинки на филм

Защо не кажеш ти цена? Явно си наясно колко време отнема работата и каква сума си склонен да платиш.
Може и на лично да ми пратиш примерна цена и дали филмите ги задаваш ти, или си ги избирам аз.
Той човека си е направил сметката, спокойно, просто се надява някой да му предложи по-ниска цена и да излезе на "далавера".

Бих дал нещо от сорта на 0.15-0.20 стотинки на филм, може и по един филм да качвате на ден, може и по 20. Някои хора могат да качват един филм и за няколко минути, според зависи от интернета.

Бих дал нещо от сорта на 0.15-0.20 стотинки на филм, може и по един филм да качвате на ден, може и по 20.
Не е кой знае какво просто, в държавата в която се намирам.. не ми позволява да правя тази дейност.
Колега, извинявай за грубия израз, но за тея стотинки защо не си намериш някой негър или индиец в държавата, в която се намираш, да ти свърши тази работа.
Тук едва ли ще намериш някой да ти работи за жълти стотинки, всеки уважава труда си.
Все пак ти желая успех!

Предлагам цена от 0.60 лв. на торент.

Торентът може да е цял пълнометражен филм, сезон от поредица или една серия от поредица. Искам да изясниш на какъв принцип да бъде избиран торент - наред, по някакъв критерии или по списък - като да вземеш и в предвид, че един филм може да се повтаря в няколко торента, може да няма български субтитри, както и че има различни резолюции и формати.

Може да ми пишеш ЛС, или по-добре на е-поща: tmpu (at) lavabit.com

Всички от всичко разбират... ясно..

tmpu ти чел ли си първия пост... изисква се сваляне на филми предназначени за ГСМ..

Всичко съм чел. Какво смяташ, че не съм разбрал? Примерно, има филми за мобилни телефони, които са с резолюция 640x480, както и такива 320x240. Един филм, филм който е в раздел "Mobile/GSM", може да го има като торент и в двете резолюции. И двата формата са предназначени за клетъчен телефон.

Последно редактирано:

По принцип 640х480 затова съм избрал точно определена група.

Все още търся човек

Егати дискриминацията: търся момче .... до тук това, що се касае за цена предложението на tmpu е малко. 0,60 лв., че то и за "баничка" няма, 1 лев звучи по-добре

Блодаря на всички сериозни и несериозни, които са писали.

За момента намерих един "индиец", който да върши работата.

жив и здрав да е .... :D

Горе