Страхотен младеж. На мен тогава не ми е стигало толкова акъла. Имахме и ограничена техника, само 3ма в нашия блог от 14 етажа, по 4 апартамента на етаж. Такава младеж ми вдъхва много респект и ме надъхва. Супер е момчето и силно се надявам да намине на тук скоро. Сигурно ще има какво да го заинтересува тук.
Еееее, ти пък! Да не стане като с Ucha.se - получаваш огромно медийно внимание заради това, че правиш БЕЗПЛАТЕН и полезен продукт и хоп, като набереш популярност - идват таксите. Не, че е лош сайта или, че не е полезен, НО го направиха известен, защото беше безплатен. И в един момент - нЪцки.
Евалата на момчето! Да продължава да се развива и усъвършенства!
http://schoolgun.eu - ето го. Някой трябва да го светне да използва някой готов цмс и тема
<meta name="description" content="Онлайн Училище - Образователен уеб сайт.
Помага на учениците от V до VIII клас да имат онлайн достъп до учебния материал.
Да прочитат и научават уроците си на всякъде без да носят учебниците си в кафенето,на почивка или
докато пътуват към училище. Приложението е респонсив и се отваря както от компютър така и от таблет или телефон.
Разполага с вградена търсачка която показва резултатите за съответния клас и предмет и
дава бърз достъп до търсените думи , имена, годинини или събития.
invented by Кристиян Стефанов - KriSys.">
<meta name="keywords" content="Онлайн Училище ,Ученически пищови, образователен сайт, Кристиян Стефанов,
контролни работи, класни работи, входни нива, изходни нива,
олимпиади,5 клас, 6 клас, 7 клас, 8 клас, Човекът и Природата, Физика, Химия, Биология,
История, История и Цивилизация, География, География и Икономика, Информационни Технологий, Информатика,
предмети, уроци, текс на урока, учи без учебници, учи в кафенето, учи докато пътуваш,
School Gun, SchoolGun, School-Gun, IT, AngularJS, Bootstrap, KriSys">
Нямаше как да пропусна. :evil:Информационни Технологий
Отговарям ти с цитат:Полтъргайст, ти ако вкараш неимоверен труд за нещо, няма ли в един момент да поискаш някаква възвращаемост? Та принципа не е ли като промоцията в първия стадий на жизнения цикъл на един продукт - слаб интерес, ама като направиш една хубава отстъпка или дадеш нещо безплатно, хората купуват. А ако постоянно си с -50% намаление, тогава изграждаш широка мрежа от лоялни клиенти. В един момент осъзнаваш, че от всичко това прихода ти е 300 лева на месец, а си си скъсал задника от работа. А хората вече си те обичат и са много.
И няма да премахнеш промоцията?
Съвсем вярно казано - просто е гадно за потребителите! Кажи още в началото, че ще си платен и на който му харесва - ще продължава. Обаче затова медиите не обръщат такова внимание на И.Т. сектора, защото първо 'рекламират' и правят репортажи за FREE сайтове, продукти и услуги, а в един момент въпросните стават платени и какво излиза? Преебавка! Аз ако съм ТВ Медия ще мисля 3 пъти преди да позволя някой така да ме използва. Защото си е използване!Не мисля, че е правилно да тръгваш фри, и после да си платен. Може да допълваш нещо , което да е платено. Но изместили се идеята и политиката на даден сайт, реално това е малко гадничко за потребителите. Все едно от утре форума да стане платен за всички секции. Това тотално би повалило форума и неговата идея, която го кара да съществува толкова време. Сори,ч е давам форума, но не се сетих за нещо по-подходящо и добро като пример.
Блинки, правих сметки за Ucha.se - от стари интервюта, 2 души са правили 1 урок за 5 часа... Сега 22 души правят 1 урок за 10 часа. WTF!? Т'ва всеки нормален предприемач ще заебе подобен нерентабилен бизнес. Увеличаваш работната сила, а човекочасовете работа нарастват.Е то сигурно е фри някакви секции, но и на мен ми се иска повече фри неща да има и такива сайтове да са с добра инициатива, без да взимат пари, но като се замисля, че зад тх ще трябва да седят хора, които да си работят мъжката, за да може сайта да предоставя качествено съдържание и интерактивност, няма как да се получи без някакви финансови инжекции. За жалост, ако държавата или някоя организация ги спонсорираше, щеше да е Ок, но не е така. В интерес на истината никой не дава, само взима. Но пък и винаги може да има не чак толкова явен модел на печелене, което да не дразни. Семинари, водене на групи от хора, консултации, набиване на някакъв продукт, бранд и така.
Съгласен съм! Но чрез 'използване' не е редно, първо. Второ - рекламите биха решили този проблем ако не на 100, то поне на 70%.Който иска да работи безплатно и благотворително явно пари не му трябват. Целта на хората в този форум (и не само) трябва да е как да печелят пари, не как да правят безплатни и полезни продукти. Ти пак го направи полезен - ама все пак възнагради труда си най-малкото.
Абе само аз ли виждам че телевизията рекламира сайт с незаконно съдържание което е обект на авторско право ????
Клипа ми се зарежда много бавно и не можах да го изгледам целият добре но не видях никъде това момче да е получил разрешение да ползва тези материали от носителите на авторското право