Има ли ефект блокирането и как преценяш, коя реклама да забраниш?местоположението на рекламите - при дектоп и мобайла , самите реклами, щото гугъл са го ударили през просото - поне 15-20 минути на ден трябва да отделяш да блокитраш реклами
И аз бих искал да разбера това, колега?Има ли ефект блокирането и как преценяш, коя реклама да забраниш?
...как преценяш, коя реклама да забраниш?пробвай и сам ще разбереш
Веднъж в сайт за забавление ми излизаше супер грозна реклама на погребално услуги. Поне да беше направена като хората, а тя все едно на Пейнт. Нямаше как да не я махна.Аз не смятам за правилно ограничаването на реклами, напротив - това е грешна тактика.
В конкретния случай съм сигурен, че трябваше да я махна. Но иначе веднъж писах на една рекламна мрежа да махнат всички реклами от даден рекламодател - тия със шкембетата, зъбите, отслабването, които са малко дразнещи и приходите ми паднаха наполовина. А после като се загледах дори абв и други големи сайтове ги въртяха и не ги махаха.А представи си, че тази "грозна" за теб реклама се клика повече от другите и ти носи приходи? И какво - ще се лишиш от приходи и ще пищиш, че малко печелиш от адсенса, само защото си махнал грозна за теб, но вървежна реклама?
Извинявам се за въпроса, може и да е малко смешен... - как се блокират реклами ?