SoloContraTutti
Well-Known Member
Доста нови хора привлече форумът покрай тази тема.
Колегата щял да извади глока, ама бай вълчо освен да ги цели с онези неща, едва ли е имал под ръка нещо друго.
Честно казано - аз лично предпочитам да ме гонят с Глок, отколкото с онези нещаКолегата щял да извади глока, ама бай вълчо освен да ги цели с онези неща, едва ли е имал под ръка нещо друго.
Ех, Вълчане, много охотно споделяш информация и се изкарваш жертва, но защо не споделиш на хората какво направи ти? Следя драмата от известно време и определено не си цвете за мирисане - буквално и преносно. Мотикаря имаше кауза, искаше да няма 13-14-годиши пикли, които се снимат почти без дрехи, за да привличат внимание. Не искаше да има хора, които да не могат да пишат грамотно. Не искаше някакви да се снимат с пари, оръжия и да парадират с ниската си култура и посредствено мислене.#dasaberesh #mama #mom4etonamama
Може да е "вътрешен", но не е безпристрастен. Все пак не се е спрял да лъже наляво и надясно, така че би било голяма грешка да се вслушваш в думите му.Защо още няма официално инфо ?? Вълчане кажи ти като вътрешен!
Само Бог може да ме съди, но аз не вярвам в Бог.
Respect!Само Бог може да ме съди, но аз не вярвам в Бог.
Именно - това са просто неща, казани от човек, който прави клипове как яде лайна. Дългата ми практика показва как едно нещо не трябва да бъде приемано за чиста монета, докато не бъде подкрепено с НЕОСПОРИМИ доказателства. А той не разполага с такива или поне не ги е показвал. Затова, запази мнението си след като се знае повече кое как е. За сега не вярвам, че е имало изнудване или кражба, просто не се връзва с цялостния образ, а и не забравяй, че тези "голи деца" сами си правят снимките.От кога изнудването на деца да ти плащат кредити за игри е кауза? Или поддържането на сайт със снимки на голи деца?
Или хакването на профили, кражбата на снимки от лични чатове и публикуването им? И изнудването за да бъде върнат профила?
Дано поне парите са си заслужавали.
Именно - това са просто неща, казани от човек, който прави клипове как яде лайна. Дългата ми практика показва как едно нещо не трябва да бъде приемано за чиста монета, докато не бъде подкрепено с НЕОСПОРИМИ доказателства. А той не разполага с такива или поне не ги е показвал. Затова, запази мнението си след като се знае повече кое как е. За сега не вярвам, че е имало изнудване или кражба, просто не се връзва с цялостния образ, а и не забравяй, че тези "голи деца" сами си правят снимките.
Естествено, склонен съм и да повярвам в противното, но не и сега, когато само едната страна бълва всякакви помии.