Закво са ти пари да държиш в буркани, аз като му беше времето дадох идея на мой близък да инвестираме малко в 19 биткойна.... тогава беше около 900-1000$ единия.
Сега да видим след 1-ви август - или ще стане дубъл, или ще ям дръвцето.. зависи при сплита, който готвят и с появата на "биткойн кеш" как ще се развият нещата....
Ама тъй като моя е само идеята, а парите са на друг човек и аз съм на комисионна - 50% от печалбата, за сега инвеститорът не иска да обменяме - изцяло на негов риск.
Поне ако се срине биткойна после ще го бъзикам много задето не ме слуша сега
щото според мен ще им срив, после пак може да се вдигне. Ако пък стане обратното, както той мисли - че един биткойн щял да стане над 10.000$, тогава вече ще съм доста напред :Д
Доказва това, че на "потърпевшите" им се виждат профилните снимки и имената, кога е публикувана снимката С ПУБЛИЧНИ настройки, часа, описанието към снимката и всичко, което е нужно. Лека вечер.
Не знаех, че по профилната снимка може да се разгадае кой кога какво е публикувал, и че профилната снимка дава пълен достъп до профила.
Доказателствата, които са довели до арести, претърсвания и изземвания обаче казват друго... отделно, мотикарите вече пеят, и се топят един друг. Абе, шоуто е пълно. Все едно си в детска градина - не бях аз, той Пешко беше, а Пешко вика - ама мен Иванчо ме накара
все пак присъди договарят мазните педофили.