yMladenov
Member
Всякакви съвети и мнения са добре дошли. Критикувайте, че да ми легне по-евтино! :lol:
В близките 2-3 дни ще вписвам идеите си по плана. Моля, който има интерес или знания да следи.
Рекламиран продукт: Proactol
Пазар: САЩ, Великобритания, Канада
Основно послание в рекламата: Бърз ефект, високо качество
Продължителност на кампанията: 10 дни
Ключови думи: herbal weight loss, ultimate food supplement
Бюджет: 95.00USD
Реклама при: Looksmart
10.02.08
След дълги размисли реших да не използвам ППЦ рекламиране. Просто се сетих, че това не ми е основното занимание, а оттам, и че няма смисъл да плащам за нещо, което не е full-time.
За тези, които са решили да развиват бизнес онлайн:
- Ако искате да изкарате пари, влагайте.
- В рекламните си текстове (дори и тези на каретата в адсенс) използвайте кратки, ясни текстове; задавайте въпроси и правете сравнения.
- Оптимизирайте за думи, които имат балансирана конкуренция и средно търсене. Няма смисъл да си играете на СЕО за думи от, които ще получавате >5 посетителя на ден.
- Преди да си продадете семейното имане за реклама, помислете дали искате да се занимавате с това професионално (аз осъзнах, че не искам).
п.п. Ако сметнете, че на някой ще свърши работа, запазете темата. Иначе в коша, моля.
В близките 2-3 дни ще вписвам идеите си по плана. Моля, който има интерес или знания да следи.
Рекламиран продукт: Proactol
Пазар: САЩ, Великобритания, Канада
Основно послание в рекламата: Бърз ефект, високо качество
Продължителност на кампанията: 10 дни
Ключови думи: herbal weight loss, ultimate food supplement
Бюджет: 95.00USD
Реклама при: Looksmart
10.02.08
След дълги размисли реших да не използвам ППЦ рекламиране. Просто се сетих, че това не ми е основното занимание, а оттам, и че няма смисъл да плащам за нещо, което не е full-time.
За тези, които са решили да развиват бизнес онлайн:
- Ако искате да изкарате пари, влагайте.
- В рекламните си текстове (дори и тези на каретата в адсенс) използвайте кратки, ясни текстове; задавайте въпроси и правете сравнения.
- Оптимизирайте за думи, които имат балансирана конкуренция и средно търсене. Няма смисъл да си играете на СЕО за думи от, които ще получавате >5 посетителя на ден.
- Преди да си продадете семейното имане за реклама, помислете дали искате да се занимавате с това професионално (аз осъзнах, че не искам).
п.п. Ако сметнете, че на някой ще свърши работа, запазете темата. Иначе в коша, моля.