>В случая за под наем снимките са задължителни от която и страна да го погледнете!
Точно така. При даване под наем задължително е да искате снимки. Това е все едно да продаваш в някой сайт за обяви лична вещ, без да поместваш нейна снимка.
Но в случая на продажба снимката вече не може да се води като нещо, което гарантира каквото и да е. Тя дори може да е подвеждаща. Например паянтова стена, която е прясно боядисана. Изглежда перфектно, но ... след половин година тя пак ще се напука. Без оглед на място няма как да придобиеш реални впечатления така или иначе.
Но нека да бъдем конкретни, а да не пишем свободни литературни съчинения. Вие ми твърдите, че опцията за която ви споменавам е само за агенции или за сайтове за общи обяви. При търсене с Google за продажбна на къща, на първо място ми се предлага сайта imot.bg. Вероятно не твърдите, че е сайт за продажби на всякакви стоки. Но дали е сайт на агенция? Отваряме таб "Публикуване" във въпросния сайт и ми цъфват опциите за вход: "За агенции " и "За частни лица". Накрая като изяснихме ще за "животно" е това, то отиваме в страницата им за търсене и там ... се намира опцията "Само обяви със снимка".
Този сайт е възможно най досадния за собственици на имоти. Публикувайте при тях обява и си оставете координати за връзка и ще разберете какво имаме в предвид. Направете го примерно днес и ще очакваме другата седмица по това време вашето мнение и впечатление без да подвеждате естествено но това остава на вашата съвест или ние можем да Ви спестим това, като Ви споделим опита ни събран от потърпевши, които споделят следното: че след публикуването на обява при всеки е различно но да кажем, че след 24 часа след одобряването на обявата получава ли около 60 обаждания за няма и 2 часа от агенции които иска ли да им представят имота срещу комисионна и след като хората искали да се откажат от този тормоз, те са си изтрива ли обявата от там но въпреки това споделят, че в седмицата по няколко пъти отново се е намирало някой да им се обади.
Ако искате вярвайте, ако искате проверете като публикувате обява там, Вие си решавате но това са фактите.
Факт е, че ние сме единствените до този момент от нашето проучване в интернет, сайт за обяви само за недвижими имоти който не е обвързан с брокер, агенция или фирма от бранша.
Желаем Ви хубав уикенд!