Леле, направо се побърках!
Трябва да го напиша това някъде, че ще ми избият бушоните всеки момент, пък ако го постна в digitalpoint сигурно ще ме баннат
От един месец се занимавам с тоя сайт, дето ми е в подписа и до сега такъв зор не бях виждал. То е сигурно, щото, разииш и, не е за някой друг, ами е собствен проект, ама това юзърите (наркомани ли са кви са), са голям инат.
То не бЕха уеб директории, не бЕха прес рилийзи (ебати, това на кирилица как изглежда), статии, "лична кореспонденция" с разни гъзари, дето си мислят, че са единствените уебмастъри на ПР6+ сайтове, а ефекта от тия 4 седмици реално погледнато е почти нулев.
Сега пиша някви артикъли в самия сайт, та да започне около това да се върти идеята, ама пичовете идват, четат я и после я коментират не в сайта, а в копието, в смисъл, там където е постната с линк. И то не върви да му кажеш на тоя катун "Абе, не пиши тук, вземи се регистрирай" и това ще вземе да ми докара някой инфаркт на млади години
Преди време (3-4 години) се хванах да правя един портал за пънк/хардкор и т.н. - е за 1 година се събраха супер много хора.
Сега ако е някой проект за чичко/лелка дето искат посещения става, пък за мен лично като е - не ще. Пу!
Goodbye, cruel world!
Ще взема да си взема малко почивка