От: Re: От: Мъжкият мозък се деактивира след секс !!!
и ти си прав 10 дни почивка получава никс.... и ако след това не се вразуми ще има нарстваща прогресия до перманентния бан...
Бана е заради тази тема... защото никс започва с провокация в 14:39 следобед което води до цялата сапунка в тази тема и темите за майките колкото и да е свободно в този форум все пак трябва да си има някакви граници... мнението му седи на втора страница Noke ме е изпреварил и е хванал логиката на действията ми...
...в случая видях в тази тема видях че запова нещо такова (от страна на никс) с потребители НЕ участвали преди в такива спорове и с цел предотвратяване на бъдешо развитие получава първи бан и предупреждение...
Наистина ли вярваш в това или го написа само за да оправдаеш прибързаните си необмислени действия и парираш логичните въпроси на Алан ?
Аз съм от 4 години регистриран в този форум така и не разбра ли че аз никога не провокирам или обиждам пръв, нито пък давам отрицателни репутации. Каквото имам да казвам го правя директно пред всички без да се притеснявам и крия като някои доносници
В конкретния случай BullBlogger пръв ме обиди 30 МИНУТИ преди моят отговор в тази тема давайки ми червена репутация придружена с текст чиито скрин публикувам.
"Тъпо,тъпо че вдлъбнато - майка ти да не си бърше оная работа със снимка на Хитлер, че се мислеш за ариец-същия славяно мангал си и ти."
Ето и скрина който може да видиш в контролния ми панел
Обидата на BullBlogger на 26.07.2012 в 13.09h
http://img138.imageshack.us/img138/1044/hatqo.jpg
Моят отговор в темата на 26.07.2012 в 13.39h
http://img838.imageshack.us/img838/9229/hatotg.jpg
Аз пробвах да му отговоря както винаги давайки му положителна репутация нещо което направих и с другите дали ми отрицателна ряпа като blackout8, но системата не ми даде възможност за това му отговорих с неговите думи в тази тема.
Ако не беше редактирал поста ми всички щяха да се убедят в това.
Вярно че не си длъжен да знаеш за това проверявайки даваните от потребителите репутации, но сега след като си уведомен за предисторията
и за това кой пръв започна с обидите и кой пръв отвори темата в която 5 часа необезпокоявано обиждаше майка ми очаквам да
видя дали ще поправиш грешката си и наложиш същите санкции и спрямо BullBlogger.
Както ти писах и на лични твоето решение ще предопредели бъдещото ми присъствие и поведение във Форума !!!
PS
Очаквам и извинение за цитираните по горе твои неверни думи по мой адрес, както и изтриване на обидите към мен в тази тема защото отново ще има адекватни отговори.