Това са сайтовете, които ще Ви направят за 200,300,400лв... Това са сайтовете, които ще са по-добри от тези за 200-300-400лв...
Това са сайтовете, които ще получите от мен - коректен търговец и специалист по WordPress.
Питате се защо да не Ви взема повече пари?
Форма на бунт. Бунт срещу форумните тролове. Същите услуги, които те предлагат, които може би струват точно толкова, защото отмъщението е сладко. Вие ще получите безкромпромисно качество за няколко лева...това са моите цени:
- Инсталация на WordPress+тема - 10лв
- Конфигурация на тема ( да изглежда като демото ) - 14лв
- Инсталиране на SSL сертификат ( цена на SSL сертификат - 12лв ) - 6лв
- Конфигуриране на тема ( както Вие го искате ) - 20лв
- Ускоряване до 85 точки за Google тест - 10лв
- Обучение за работа със системата - 10лв
- Изграждане на сайт от А до Я - покупка на тема ( темата е за Ваша сметка! ), настройка на темата по Ваш вкус, покупка на хостинг ( хостингът е за Ваша сметка!), покупка на домейна ( Домейнът е за Ваша сметка!) - 30лв
Тази услуга я извършвам за 250лв. Помислете дали си заслужава!
ПЛАЩАНЕ ПО БАНКА или PAYPAL СЛЕД СВЪРШЕНА И ОДОБРЕНА РАБОТА!
Всички разходи ( хостинг, лиценз за тема, SSL и т.н.т. се заплащат от Вас предварително!)
Работя само с лицензирани теми. Ако искате аз да купя темата, това се прави от Ваш акаунт в съответния сайт. Консултацията при избор на тема е безплатна. Консултацията за домейн е безплатна.Консултацията за хостинг е безплатна.
Срок за изработка: 15 работни дни
Контакт на скайп ivajlo.angelov74 или във форума.
Весели празници, колеги!
ВРЕМЕ Е ЗА ТРОЛ-ШОУ!
Това са сайтовете, които ще получите от мен - коректен търговец и специалист по WordPress.
Питате се защо да не Ви взема повече пари?
Форма на бунт. Бунт срещу форумните тролове. Същите услуги, които те предлагат, които може би струват точно толкова, защото отмъщението е сладко. Вие ще получите безкромпромисно качество за няколко лева...това са моите цени:
- Инсталация на WordPress+тема - 10лв
- Конфигурация на тема ( да изглежда като демото ) - 14лв
- Инсталиране на SSL сертификат ( цена на SSL сертификат - 12лв ) - 6лв
- Конфигуриране на тема ( както Вие го искате ) - 20лв
- Ускоряване до 85 точки за Google тест - 10лв
- Обучение за работа със системата - 10лв
- Изграждане на сайт от А до Я - покупка на тема ( темата е за Ваша сметка! ), настройка на темата по Ваш вкус, покупка на хостинг ( хостингът е за Ваша сметка!), покупка на домейна ( Домейнът е за Ваша сметка!) - 30лв
Тази услуга я извършвам за 250лв. Помислете дали си заслужава!
ПЛАЩАНЕ ПО БАНКА или PAYPAL СЛЕД СВЪРШЕНА И ОДОБРЕНА РАБОТА!
Всички разходи ( хостинг, лиценз за тема, SSL и т.н.т. се заплащат от Вас предварително!)
Работя само с лицензирани теми. Ако искате аз да купя темата, това се прави от Ваш акаунт в съответния сайт. Консултацията при избор на тема е безплатна. Консултацията за домейн е безплатна.Консултацията за хостинг е безплатна.
Срок за изработка: 15 работни дни
Контакт на скайп ivajlo.angelov74 или във форума.
Весели празници, колеги!
ВРЕМЕ Е ЗА ТРОЛ-ШОУ!