Блинки, трябва да делегира малко права за чистене ми се струваОтреагирано е.Блинки не е 24/7 на линия за всякакви луди. Да седи и да ги дебне на засада. А луди - да ринеш в тази държава.
Блинки, трябва да делегира малко права за чистене ми се струваОтреагирано е.Блинки не е 24/7 на линия за всякакви луди. Да седи и да ги дебне на засада. А луди - да ринеш в тази държава.
Тогава хептен ще стане анархия. Иначе няма да е лошо и админите да си почиват от спам истории.Блинки, трябва да делегира малко права за чистене ми се струва
Що пък анархия - даваш на 5-10 човека всеки в дадена сфера/и - и даваш пълен инструктаж - така спестяваш яко време.Тогава хептен ще стане анархия. Иначе няма да е лошо и админите да си почиват от спам истории.
Мисля, че с това всичко по темата е изчерпано...Това са сайтовете, които ще получите от мен - коректен търговец и специалист по WordPress.
Що пък анархия - даваш на 5-10 човека всеки в дадена сфера/и - и даваш пълен инструктаж - така спестяваш яко време.
Още си малък ще разбереш какво означава делегиране и делегиране в бизнесът - този форум не е по различно нещо.Лоша идея даваш. Тия 5-10 човека няма да са като главния админ на тоя форум, сещаш ли се? Ще почнат ей така да ликвидират, а не е това целта точно за форум. По принцип никой не трябва да се занимава с глупостите тук, понеже като нямат интерес, да не купуват от продавача. Някой друг потребител ще го наеме, ако става нещо от него ще напише положителен коментар и след това ще продължи работа с него. А в момента какво става? Пускаш тема, идват една група и почват да ти тролят, да си водят личния чат ( здр как си, какво правиш? ) и после админа ще им се занимава да им преглежда репортите.... Пълен хаос, ама все още може да се оправят нещата.
Каквото и да правят от Apple и Windows никога няма да избягат твърде далеч от Linux например, който им диша във врата. В един момент хората ще се усетят и ще се откажат да купуват един и същ продукт само с промяна на цифрата зад името.Още си малък ще разбереш какво означава делегиране и делегиране в бизнесът - този форум не е по различно нещо.
Ако беше прав, никога нямаше да има 1 компания с повече от служител, защото никой няма да е като предприемачът/собственикът, нямаше примерно да има Apple и Apple примерно нямаше да бъде най-голямата компания по пазарна капитализация в света, щото никой не е като Стив Джобс, сещаш ли се?
Да от сега го виждам, как средният потребител ще мине на това дърво от потребителска гледна точка - от система може да е перфе, но ...Каквото и да правят от Apple и Windows никога няма да избягат твърде далеч от Linux например, който им диша във врата. В един момент хората ще се усетят и ще се откажат да купуват един и същ продукт само с промяна на цифрата зад името.
Каквото и да правят от Apple и Windows никога няма да избягат твърде далеч от Linux например, който им диша във врата. В един момент хората ще се усетят и ще се откажат да купуват един и същ продукт само с промяна на цифрата зад името.