НАП погна и печелещите в OnlyFans ;)

alexinfoag

Active Member

НАП погна българите, печелещи от OnlyFans​

НАП разполага с информация за около 14 млн. лв., получени от физическите лица в рамките на пет години, като 20 от тях са имали доход от 8,5 млн. лв. в периода от 2020 г. до първите три месеца на 2023 година.

Не е зле. :)

Коледа идва, трябва да се бачка за бонусче 😂😂😂
Както се вика, дори и да продаваш "най-милото", държавата взима своя дял. Или с други думи, % от онова принадлежи на държавата. :D

Те пък малко нагло вече. Едните продават боклуци в олх, другите си показват срамотиите в онлифенс, трети сменят масло и лепят плочки без бележка, а културиста има нужда от пищни банкети сега. Не ги е срам всички. :D

Е тези ресторантиори реват че им вдигали ДДС-то, даже много чакаха, харесва им и аз искам да не плащам ДДС.. ами даже освен майсторите дето взимат пари на ръка и автомонтиорите дето не пускат никакви бележки за ремонт-а.. време е от тях да се събират пари, както и от тези продавачи на коли.. аз купувам нещо и продавам и плащам ДДС, защо тези дето купуват и продават коли не плащат ДДС.. от една кола печелят по 20-30 бона .. като продадат на месец 2-3 коли им стига.. ми да плащат и те ДДС.. НАП да не спи,.

Глупавата ни държавица, начело с пиявиците и просяците от НАП не разбраха, че ако искат добра събираемост, нужно е да почнат от секторите, в които е всеобща тайна, че нищо не се декларира. Ако не ги знаят кои са, значи са по-тъпи отколкото си мисля и няма спасения за душите им.

Глупавата ни държавица, начело с пиявиците и просяците от НАП не разбраха, че ако искат добра събираемост, нужно е да почнат от секторите, в които е всеобща тайна, че нищо не се декларира. Ако не ги знаят кои са, значи са по-тъпи отколкото си мисля и няма спасения за душите им.

Горе