John Galt Well-Known Member 11 Август 2021 #1 Оферти пращайте на ЛС, на @DataAddicted му е забранено да пише в темата, @Blinky да следи за спама.
coolice Owner 11 Август 2021 #3 Аз и сложих НЕ отпред Сори човек ама така пращаш неправилни сигнали за бизнеса ми и темата НЕ може да остане така А НЕ СЕ ПРОДАВА защото, когато не става дума жени почти всички неща на този свят се правят за ПАРИ и МАЛКО СЛАВА
Аз и сложих НЕ отпред Сори човек ама така пращаш неправилни сигнали за бизнеса ми и темата НЕ може да остане така А НЕ СЕ ПРОДАВА защото, когато не става дума жени почти всички неща на този свят се правят за ПАРИ и МАЛКО СЛАВА
Blinky Owner 11 Август 2021 #4 Хора без работа. Форумът , домейна не са за продан. Преди време имаше тема дали се продава форума, отговора беше отново НЕ. Колкото до събирането на коментари и спам, не знам точно какво има да се каже по темата.
Хора без работа. Форумът , домейна не са за продан. Преди време имаше тема дали се продава форума, отговора беше отново НЕ. Колкото до събирането на коментари и спам, не знам точно какво има да се каже по темата.
PUTIN Well-Known Member 13 Август 2021 #5 Домейнът и форумът са страхотни. Трудно ми е да разбера какво иска да каже авторът на темата?