Набирам екип Seo оптимизатори, маркетинг специалисти, счетоводители и още

2fast4you

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
10   0   0
Здравейте,
Набирам екип Seo оптимизатори, маркетинг специалисти, счетоводители и писатели на статии на Български и Английски език
Обединявам екип за един нов проект който ще стартира в близко бъдеще. Всички дейности ще се извършват онлайн.
Изискванията са всеки от кандидатите да се е затвърдил като професионалист в неговата си сфера като предостави портфолио и повече информация относно професионалната си кариера - Тази информация се вписва във формуляра.
Професионалист - Човек, който е превърнал заниманията си през свободното време в професия.
Работата се състои от създаване, разработване и поддържане на онлайн магазини.
Работата няма да е постоянна и няма да е обвързана с договор. Когато има поръчка за дадена услуга тогава Ви плащам и започвате.
Не изисквам никакви допълнителни усилия от Вас. Когато има пари има и работа.
Всеки е свободен да се ангажира с проекти дори и след одобрението му.
Не ангажирам никой да върши каквото и да е докато няма поръчка за негова услуга.
След поръчка услугата се изпълнява и когато дойде втора поръчка процедурата се повтаря.
Когато няма поръчки няма и работа, следователно всеки е свободен да прави каквото си пожелае.
Т.е. събирам freelance специалисти за таргетирани проекти като контакта с клиента е под стриктни правила и изисквания.

Трябва да сте на разположение за контакт с Вас относно нови поръчки поне 2 дни в седмицата и да изпълнявате поръчките бързо и професионално.

Вашите предложения следва да съдържат информация относно детайлно и ясно описание на изискванията за изпълнение и
максималния бюджет, до който могат да стигат ценовите предложения, залегнали в офертите на възложителите.

За SEO Оптимизаторите - не попълвайте графата "пакети"
Цените ще се договарят според клиента и изискванията му.

Формуляр за кандидатура: http://shopix.me/data.xlsx

Изпращайте формулярите на имейл адрес: [email protected]
Предложенията ще се събират в рамките на 3 месеца считано от днес 02/01/13
Ще получите позитивен или отрицателен отговор след подбора на най-добрите оферти.
Допълнителна информация и условия ще бъдат изпратени на одобрените кандидати.
Проекта и победителите ще бъдат оповестени в форумът след лансирането на проекта.

Последно редактирано:
От: Набирам екип Seo оптимизатори, маркетинг специалисти, счетоводители и още

Предложенията ще се събират в рамките на 3 месеца считано от днес 02/01/13
Допълнителна информация и условия ще бъдат изпратени на удобрените кандидати.

Кой ще чака три месеца, за да бъде Удобрен по неграмотно написана обява за непостоянна работа?

Бре една грешка.. на втори го писах това след празниците. Простено ми е :)
Пиша от сега за да се съберат възможно най-много конкурентни предложения. Имам и още много работа за вършене.

Бре една грешка.. на втори го писах това след празниците. Простено ми е :)
Пиша от сега за да се съберат възможно най-много конкурентни предложения. Имам и още много работа за вършене.
В този си вид на обявата, ще събереш възможно най-некачествените предложения.

Ако е възможно дай-съвет как да подобря обявата.
За сега имам доста добри предложения :)

На първо време срока, е адски дълъг за събирането на екип.. едва ли някой ще чака 3 месеца и няма да се ангажира с друг проект, докато чака да бъде одобрен..

Всеки е свободен да се ангажира с проекти дори и след одобрението му.
Не ангажирам никой да върши каквото и да е докато няма поръчка за негова услуга.
След поръчка услугата се изпълнява и когато дойде втора поръчка процедурата се повтаря.
Когато няма поръчки няма и работа, следователно всеки е свободен да прави каквото си пожелае.
Т.е. събирам freelance специалисти за таргетирани проекти като контакта с клиента е под стриктни правила и изисквания.
По този начин клиента ще е спокоен, че поръчката ще му се изпълни а Вие ще сте спокойни, че ще си получите парите без допълнителни главоболия и "коткане".
Другото е, че собственикът на проекта ще промотира Вашите услуги като го движи в правилната посока.

Не ми стана особено ясна обявата. Добре ще е да дадеш малко повече информация за работата отделно за всеки от постовете "сео, маркетинг, копирайтъри", както и някакви изисквания към кандидатите ?

Изискванията са всеки от кандидатите да се е затвърдил като професионалист в неговата си сфера като предостави портфолио и повече информация относно професионалната си кариера.
Професионалист - Човек, който е превърнал заниманията си през свободното време в професия.
Работата се състои от създаване, разработване и поддържане на онлайн магазини.

/Благодаря за въпросите. Така мога да предоставя възможно най-ясна и точна информация относно обявата/

Аз ти предлагам да проведеш разговор с професионалистите, а не с този формуляр.
Да, ще ти отнеме от твоето време, но това е начинът.
Не бих кандидатствала в този си вид.

Формулярът е само началото. Той е за да опозная повърхностно всеки един кандидат. Разговорите тепърва ще предстоят.
Нещо като CV преди интервю :)

Последно редактирано:

Формулярът е само началото. Той е за да опозная повърхностно всеки един кандидат. Разговорите тепърва ще предстоят.
Нещо като CV преди интервю :)

Абе ти много сложен процес за кандидатстване си заформил. Тестове няма ли да има по счетоводство, английски език, маркетинг и SEO? Сигурно са ти нужни два месеца, за да събереш безплатни тестови формуляри онлайн и още един, за да ги провериш. Не ми записвай час за интервю, за да не те излагам, като интервюиращ.

Не тестове няма да има. Оценката е според портфолиото.
Срока е такъв защото развивам паралелно още два проекта а пък за никъде не бързам да пусна този.
Така и ще се съберат повече кандидати. Ако обвързвах кандидатите с нещо, да тези 3 месеца щяха да са изнервящи но никой
с нищо не обвързвам и няма за къде да бързаме. Когато е наложително се работи по-експедитивно но тук случаят не е такъв.

Колега един прост съвет от мен. Ако правиш каквато и да е обява. ПОгледни как хубаво ги прави Kalos. Идеята не е лоша но е представена по кофти начин. Честно да ти кажа пиша този коментар преди да съм прочел всичко. Не съм тук да ти правя забележки просто подредената оферта хваща окото :)

Окей ще погледна темите на колегата Kalos :)
Писането на обяви не ми е силната страна за съжаление.

На мен ми е чудно как професионалистите, които ще кандидатстват за проекта, ще знаят дали след 3 месеца ще са свободни да се нагърбят с него. Според мен е по-добре да стартираш "кастинга" малко преди да пуснеш проекта и когато имаш достатъчно свободно време да обърнеш внимание на кандидатите.

Сега нито се знае дали кандидатите ще са свободни тогава, нито дали на теб до тогава няма да ти мине мерака и само да си им загубил времето с попълване на формуляри.

Да, прав си колега. Ако е възможно не пишете тогава в темата пък ще я ъпна седмица или месец преди стартирането на проекта.
Тогава и ще я видоизменя за да е по-лесно на всеки интересуващ се от обявата.
Приемам въпроси относно обявата на лично съобщение.

Горе