Набиране на фенове за ФБ групи и страници

Viruscom

Banned
Рейтинг - 71.4%
5   2   0
Здравейте !

Трябват ми хора, които могат да набират фенове за дадена група или страница във Фейсбук.
Моля ви, на ЛС да ми изпратите оферти за услугата като дадете цени за набрани фенове.

Примерна оферта :

За 1000 набрани фенове - х лева
за 10 к - у лева
за 20 к - а лева и така до 500 к.

Ако можете да предложите нещо по-добро съм отворен за предложения.

Благодаря ви.
Очаквам вашите оферти.

От: Набиране на фенове за ФБ групи и страници

Да използвам и аз темата, за да не отварям нова и аз търся същите неща, пишете и на мен.
Отново се извинявам, че използвам темата на колегата.

Към момента извършени услуги няма. Скоро имаше и няколко измамени, така че по-внимателно. И мен ме прекараха и то човек от форума, за това от сега казвам, че плащам само за свършена работа. Съветвам и останалите да направят същото и да не се връзват на сделки от рода "50% сега, 50 като свърша работата".

Създаването на такива групи струва също пари и ако вие се занимавахте с подобна дейност едва ли щяхте да приемете да ви платят когато групата стане 100к щото ако клиента се откаже а тя е специфична ще се чудите какво да я правите. Мисля че е най добре да се плаща по предварително съгласуван график. Договаряте се за група например от 20к и конкретни плащания при достигане например на 2к 5к 10к 15к 20к в определени срокове - така мисля че всички ще имат необходимата сигурност

mantaman е прав. Най-добре е да се уверите дали човекът, който ви предлага тази услуга може да я направи. Затова не се лакомете да поръчвате големи бройки хора в началото, а действайте бавно и постепенно. Плащайте поетапно и започнете с малко, примерно 500-1000 човека.

Но това да се плаща след извършената услуга, е все едно някой да си поръча сайт, да не го капарира и след един месец работа от ваша страна да каже "Абе, размислих, вече не ми трябва". Не вярвам някой да се съгласи да работи така.

@пипилота79 - винаги има риск при работата онлайн, затова аз лично никога не бих дал цялата сума за каквото и да е. Първо проверявам хората, след това давам капаро, а ако работя с проверен човек мога и да му платя всичко предварително. Но все пак сподели кой е този човек от форума, който те е измамил?

Абе то мойта история си е направо смешна. Прочетох за nemaime в някоя от темите, че се занимава с подобно нещо и се свързах с него. Беше много въодушевен, това ще направим, онова ще направим и се покри. След ден-два се появи друг екземпляр, предполагам, че първия му е дал скайп и се договорихме за малък брой фенове, за проба, платих си 50% и това беше ни вест, ни кост, нито от единия, нито от другия. Сега направо се чудя ако трябва да правя подобно нещо как да стане.

Да не отварям нова тема ще пиша тук- пращайте и на мен оферти за набавяне на фенове. Трябват ми само БЪЛГАРИ!!!

Горе