tanipo
Well-Known Member
Нямам опит с уред за навигация. Не съм ползвал, но ми се налага и искам да се улесня. Надявам се някой с опит да ми помогне. Не ми се дават повече от 150лв за Навигация и 200+ лв за Нокия с навигация. Какво е предимството на едното и другото.
За мен предимството на смартфона е :
+ един телефон, който ще ползвам и за служебен
+ държа я в себе си и като сляза от колата пак я ползвам за навигация
+ обещават безплатна навигация от овистора ( означава ли това че няма да има платен Интернет трафик )
+ предполагам мога да и кача и всякакви навигационни карти дори и да спрат безплатния гювеч от овистор
+ май има някакви безплатни карти
Минуси:
- прочетох че е малко по-бавна от стандартна навигация
Не знам:
- как стоят нещата с размера, аз съм малко недоскив и обичам големи екрани, ама като гледах размерите на евтините навигации май не са по големи от тия на нокия 5230 да речем???
- какъв е принципа на работа на навигацията изобщо? защо е свързването с интернет? има ли нужда от такова? Ок ако искаш да актуализираш картите си, но не можеш ли просто да я имаш свалена картата, да въведеш точка А и В и да ти даде маршрута?
Моля ако някой има опит с тия неща да даде съвет...
За мен предимството на смартфона е :
+ един телефон, който ще ползвам и за служебен
+ държа я в себе си и като сляза от колата пак я ползвам за навигация
+ обещават безплатна навигация от овистора ( означава ли това че няма да има платен Интернет трафик )
+ предполагам мога да и кача и всякакви навигационни карти дори и да спрат безплатния гювеч от овистор
+ май има някакви безплатни карти
Минуси:
- прочетох че е малко по-бавна от стандартна навигация
Не знам:
- как стоят нещата с размера, аз съм малко недоскив и обичам големи екрани, ама като гледах размерите на евтините навигации май не са по големи от тия на нокия 5230 да речем???
- какъв е принципа на работа на навигацията изобщо? защо е свързването с интернет? има ли нужда от такова? Ок ако искаш да актуализираш картите си, но не можеш ли просто да я имаш свалена картата, да въведеш точка А и В и да ти даде маршрута?
Моля ако някой има опит с тия неща да даде съвет...