Аз пък хич не съм доволна 3-4 пъти ми изтри запазените сайтове и съм страшно ядосана за това сега съм с OperaBlinky каза:Мерси за уточнението coolice, аз лично съм с Firefox от тези 54.8 %. Мисля че е добър браузър, а също така се радвам че повечето са с него като гледам статистиките. Абе друго си е с него да сърфираш в нета.
Олеле значи не съм само аз, на мен пък 2 пъти ми ги изтри, няма ли начин да спре да ги трие тая лисица склерозирала?Anabel каза:Аз пък хич не съм доволна 3-4 пъти ми изтри запазените сайтове и съм страшно ядосана за това сега съм с OperaBlinky каза:Мерси за уточнението coolice, аз лично съм с Firefox от тези 54.8 %. Мисля че е добър браузър, а също така се радвам че повечето са с него като гледам статистиките. Абе друго си е с него да сърфираш в нета.
Blinky каза:Tyno, Здарсти братле и добре дошъл във форума за онлайн бизнес, надявам се да си изкарваш ОК тук. Ще благодаря лично на човека който ти го е препоръчал - ти знаеш кой е.
Винаги, когато решиш, можеш да пишеш, за каквото те интересува от онлайн средата - маркетинг. Надявам се да също така да се споделиш нещо което те вълнува завбъдеще.
Чао и до нови срещи в някоя тема. :wink: