сериозни фирми като 1and1? Не се заблуждавай момче. Т'ва са най-големите ламери в Европа. Оня ден гледам по логовете на моите сървъри някой се опитвал с някакви blind exploits да ме пробва. Trace-вам IP-то -> 1енд1
Съответно им се обадих по телефона и им обяснявам така и така, от еди си коя фирма съм админа, току що видях, че имаме хак атемпт с експлойт качен на ваш сайт. Ако искате проверете за какво става въпрос. При което оня идиот от 1енд1 ме пита още веднъж кой съм и какво е станало и след като уж разбра ме пита за kundennummer
ТИ ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ. В крайна сметка се свързах са баш админа, той ми каза да му пратя част от лога на мейл, защото не можа да намери във вхостовете къде е DocumentRoot-а на тоя домейн :Д След 1 месец ми се отговаря на имейла с "Здравейте г-н Матеев, бихте ли ни казал още веднъж клиентското си ID и какъв ТОЧНО ви е проблема"....
Смятай пич, аз им се обаждам, че са хакнати, те ме питат кой клиент съм им точно :П
Другият случай беше с една мадама, на която й бяха изтрили сайта. Отново се обадих на моите приятели и те ми обясниха, че не правят бекъпи, а ти сам трябва да си сваляш кода и базите данни периодично.
Тия са толкова немарливи, че даже и колата не бих си паркирал пред техния офис, заклевам се.