Petko Minchev
New Member
От: Най-Големите Измами за Печелене на Пари от Интернет
Супер полезна тема
Супер полезна тема
от този сайт се печели малко повече от обикновеното
Махнат е живия линк.Този сайт няма място в тази тема, още по-малко пък с този реферален линк. Не се изкарва много от попълване на проучвания, но бизнес моделът си е напълно legit.
Здравей и добре ъ. Какво точно те интересува? Иначе виж останалите теми за дропшипинг. Има адски много неща. Ако нещо се сетиш да питаш, нещо по конкретно, давай смело. Успех.Може ли малко пожече инфо да ми дадете за дропшипинга?
Човек, верно ли това е единственото, което може да изкоментираш под всяка тема, в която се включваш? Айде, да не се банваме.Изключително полезна тема
Човек, вЕрно... условието беше да имам 10 коментара, какви ще се те си е моя работа. Все пак, нито съм засегнал някого, нито нищо. Какво се хващаш за това, което пиша? Айде да не си създаваме излишни ядове.Човек, верно ли това е единственото, което може да изкоментираш под всяка тема, в която се включваш? Айде, да не се банваме.
Ако така искаш да си изградиш първоначалното впечатление за себе си, давай ти си. И ти го казвам приятелски, защото след малко ще ти се включат други, които няма да са толкова мили.Човек, вЕрно... условието беше да имам 10 коментара, какви ще се те си е моя работа. Все пак, нито съм засегнал някого, нито нищо. Какво се хващаш за това, което пиша? Айде да не си създаваме излишни ядове.
@Blinky ако имаше репи ....Човек, вЕрно... условието беше да имам 10 коментара, какви ще се те си е моя работа. Все пак, нито съм засегнал някого, нито нищо. Какво се хващаш за това, което пиша? Айде да не си създаваме излишни ядове.