Клиентка: Това от какъв материал е направено?
Аз: От стъкло.
Клиентка: Разбирам...но чупи ли се?
Разбирайте SEO за сайт. Направо разцепване на две през кръста.Колко струва да си напомня .... ъъъ.... сайта.
Писах звънях, говорихме и ето го резултата:
Благодаря ви много за отговора. Съжалявам, че ви разочаровах..дори изпитвам вина. Затова, ако не сте я отказали вече , може да ми я изпратите , въпреки по-високата цена.
Това долу, ако е истина, трябва да вземеш да водиш курсове за продажби, интересът е гарантиран.
Ъ, кое му е смешното ако е статичен?Като направите сайта, дайте ми едно копие на CD.
На какво предлагаш да се бакъпва? HDD не е оферта, щото е още по-трошливо.Не съм вижал някой да бекъпва на дискове, но карай. Някой да мине с нещо по твърдо през повърхността им и до там с бекъпа.
Плащам долар в пейпал за кореспонденцията. Бтв почвам да пиша книга по въпроса, така че който е навит да шерва истории плащам кеш!
Клиентка: Това от какъв материал е направено?
Аз: От стъкло.
Клиентка: Разбирам...но чупи ли се?
Аз не разбрах какво има тук за подиграване? Правилно си пита жената, защото има различни видове стъкла и пита дали продукта е правен от закалено, "бронирано", нечупливо стъкло!
Чувал съм за хиляди чаши направени от бронирано стъкло
Интересно, аз пък не съм срещал, и мисля, че няма такива, би ли посочил ти на какви си попадал, изглежда ще са много специални чаши? Срещал съм други продукти които са направени от бронирани стъкла, но чак пък чаши - де го видя това чудо?
Беше ирония спрямо публикацията ти