То и използвана да е какъв е проблемаНяма значение от картата,само да не е използвана.
Казаха ми че трябвало да е фирмена и то по ДДС това вярно ли еШегува се... няма значение важното е да има пари
Това с нап е асно. Интересуваш ме по скоро за фейсбук дали ще е проблемДа, вярно е.
Прочетете статията.
РегиÑÑÑаÑÐ¸Ñ Ð¿Ð¾ ÐÐС пÑи Ñеклами вÑв ÑейÑбÑк - ТÑÑд
Ðного гÑаждани и ÑиÑми пÑÐ¾Ð´Ð°Ð²Ð°Ñ ÑÑоки ÑÑез обÑви в ÑоÑиалнаÑа мÑежа ÑейÑбÑк или дÑÑги плаÑÑоÑми. ÐаÑова в ÑÑбÑикаÑа на “ТÑÑд” “ÐанÑÑна конÑÑлÑаÑиє пÑедÑÑавÑме позиÑиÑÑа на ÐÐРза Ñова...trud.bg
Да, проблем е. Трябва ДДС регистрация.Това с нап е асно. Интересуваш ме по скоро за фейсбук дали ще е проблем
Ако не е фирмена сметката а физическа какъв проблем ще бъде от страна на Фейсбук? И като за говорихме за виртуална карта, вариант от icard.bg добър ли е, или по скоро ДСКОт моя опит бих препоръчал VISA elektron, като при поръчването на картата изрично да се укаже сметката да е за международни плащания. Много полезна опция е ако има възможност да се направи виртуална карта с електронно банкиране. Това е добра гаранция че средствата и плащанията са под ваш контрол. Аз лично използвам услугите на ДСК.
За фейсбук няма значение от каква карта плащаш той си взема парите на определено число. Важното за фейсбук е картата да не се дублира за плащания в други акаунти. Също така картата да не е била използвана в акаунт който е блокиран. А по отношение на данъци и ддс-та си е отделна тема, тук във форума може да намериш доста написано за това. Аз посочих само какво използвам аз самия, за други карти не съм проучвал и не знам.Ако не е фирмена сметката а физическа какъв проблем ще бъде от страна на Фейсбук? И като за говорихме за виртуална карта, вариант от icard.bg добър ли е, или по скоро ДСК