C cecipenev New Member 7 Декември 2009 #1 Спортингбет, бетеди какво си или кой е най-добрият афилейт парнтьор за спортни сайтове?
Moko Well-Known Member 7 Декември 2009 #2 От: Най-добрата партньорска програма за спортни сайтове? Я, моля ти се, вземи да се поровиш малко в търсачката, щото започна да ми писва да говоря едно и също... Погледни това.
От: Най-добрата партньорска програма за спортни сайтове? Я, моля ти се, вземи да се поровиш малко в търсачката, щото започна да ми писва да говоря едно и също... Погледни това.
C cecipenev New Member 7 Декември 2009 #3 От: Най-добрата партньорска програма за спортни сайтове? Извини ме за моята грешка, но недей се кара, че не си уцелил човека
От: Най-добрата партньорска програма за спортни сайтове? Извини ме за моята грешка, но недей се кара, че не си уцелил човека
Moko Well-Known Member 7 Декември 2009 #4 От: Най-добрата партньорска програма за спортни сайтове? cecipenev каза: Извини ме за моята грешка, но недей се кара, че не си уцелил човека Увеличете... Не ти се карам, ама просто се дразня така... Никой не ползва тая тъпа търсачка и постоянно се пускат едни и същи теми и се дъвче едно и също нещо...
От: Най-добрата партньорска програма за спортни сайтове? cecipenev каза: Извини ме за моята грешка, но недей се кара, че не си уцелил човека Увеличете... Не ти се карам, ама просто се дразня така... Никой не ползва тая тъпа търсачка и постоянно се пускат едни и същи теми и се дъвче едно и също нещо...