за пореден път ще ви препоръчам ОББ. 2 макс 3 седмици и парите са при вас. до стойност 400лв вземат 11 долара (15лв) нагоре до 3000 лв (за това не съм сигурен) 30 лв
здравйте отново , разбрах че за да използвам услугите на Clickbank ми трябва приетел в чужбина който да получава и да ми праща чековете, но не ми е ясно дали някоя българска банка ще може да ги осребри за това искам да попитам дали трябва да карам оя 4овек да ми ги осребрява и да ми праща парите или дали ще може да ми праща само чекчетата по пощата и аз да си ги осребрявм тука ? Някой ако знае ....
Мерси
iabank.bg
Тази препоръчват в webmasterbg.org
аз утре сигурно ще мина от там да си направя сметка ...
Е от Адсенс за Бълтария няма друг начин - само чекове.
правилата са като в дигиталпоинт не е толкова лесно да го банваме 24/7 а и не обичме да банваме пусни го като нежив линк (link.com/img1.jpg) които искада го види ще го копира в браузъра а цените ревсурси ги правим на живи (като ги видим де)
Защо не си отвориш пощенска кутия в местната поща Аз питах в нашата - поне тук е 30 лв./година, може би това е стандартна такса за всички пощенски клонове...а да питам нещо тук за да не отварям друга тема:
дали има някакъв друг начин да се получават чековете освен по стандартния начин, по пощата?
например да си ги вземам с препоръчано писмо или някакви куриери или това няма как да стане?
че колко не съм получил до сега ...
Преди време предложиха на някои да получават с друг метод (забравих, че не трябваше да се разпространява какъв е методът, така че го редактирам). Предполагам ще го въведат скоро за всички. Но тарифите са много дебели.
Аз май още от сега да се замисля над това да не работя с компании които плащат с чекове
Наскоро ми разкаха следното в Токуда банк попълват всичко вместо теб само се подписваш незнам какви са таксите но на това му се вика обслужване другите са мърлячи... не сме отишли там да им се молиме все пак плащамеси......