mypos.com Също имат предложенияНамерих предложение на Датекс - datecspay.bg.
И аз бих предложил да се погледне натам. Всеки средно голям офлайн бизнес трябва да има пост терминал. Направо ме хващат бесните като трябва да си настроя телефона, часовника и вляза в средно голям супермаркет за една кутия цигари и да ми кажат, че не приемат карти. Смехория пълна. Дигитализирането трябва да върви с някакъв стимул, и ни го тават - никакви такси при плащане по този начин, ама не - оди до мазния банкомат да теглиш по 10 и по 5 лв. Вече за едно билетче са си сложили хората в ония продънени дизелови печки, които ги водят за градски транспорт.mypos.com Също имат предложения
Все си мислех, че с ПОС терминала идва и касовия апарат, което е най-голямото камъче в обувката. Чукай, издавай, съхранявай, приключвай деня, подреждай и така.Проблема на пос терминалите са банковите такси за търговеца. При такса около 1.5% много хора не искат да инсталират.
Да, доста малки магазини ми отказват да ми продават с пост терминал цигари. И си ми обясниха защо.При цигари особено е ужасно. Печалба около 5%, а банката да ти вземе 1,5 % е кофти
Днес бях в Уникредит, предлагат 0,99% от оборота без такса за ПОС терминала, ако оборота е на 1500лв, ако е под тази сума е 5 лв таксата. Звучи интересно.Скъпа им е таксата за транзакция.
Уникредит имат по-добри предложения, въпреки че таксата зависи от оборота.
Като започнеш работа с тях и минеш някакви обороти има още какво да се предоговори.Днес бях в Уникредит, предлагат 0,99% от оборота без такса за ПОС терминала, ако оборота е на 1500лв, ако е под тази сума е 5 лв таксата. Звучи интересно.
Който продава цигари знае, че от тях печалба няма, освен ако не продава по 10 стека на денПри цигари особено е ужасно.
То, това вече трябва да е навсякъде задължително според мен. За жалост не е много привлекателно с тия такси, но какво да се прави, нали целят повече с карти да се пазарува, да има прозрачност.Аз още не мога да включа за какво ти е постерминал.. За мобилен бизнес ли ти е?