coolice
Owner
Re: От: Re: От: От: Re: Най-добрите сайтове за групово пазаруване в България
айде сега бате ... остави малките да си работят... освен това са и дами който са дефицит тук.... mjoy си слага линк на всички сайтове който е правила за клиенти сметка на това работи с доста ниски цени... и за парите който иска са и прекалено добри сайтовете... за последно като я виждах да прави сайт на урд прес взе нещо от рода на 70 или 100 лева (може и да съм в грешка ама това ми се върти в главата спомен)
а и горила техниките за налинкване на сайтовете винаги са били ок във форума
едно е да спамиш грубо друго си е герила маркетинг....
и не са един същи човек горе доул на 250 километра живеят една от друга (груба сметка)
ЧЕ ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМА РАБОТА- ВСИЧКИ ИМАТ ЛИНКОВЕ КЪМ ТЕБ ?
ДА ВЗЕМА И АЗ ДА СИ СЛОЖА ЩОМ Е МОДЕРНО ?
ПЪРВО ГИ ПРЕПОРЪЧВАШ ПОНЕЖЕ ИМАТ МНОГО ТРАФИК И СА МНОГО КОРЕКТНИ КЪМ ТЕБ, ПОСЛЕ СЕ ОКАЗВА ЧЕ ГО ПОЗНАВАШ ?
ТИ МАЙ НАИСТИНА ОСРА ПЕЙЗАЖА?
айде сега бате ... остави малките да си работят... освен това са и дами който са дефицит тук.... mjoy си слага линк на всички сайтове който е правила за клиенти сметка на това работи с доста ниски цени... и за парите който иска са и прекалено добри сайтовете... за последно като я виждах да прави сайт на урд прес взе нещо от рода на 70 или 100 лева (може и да съм в грешка ама това ми се върти в главата спомен)
а и горила техниките за налинкване на сайтовете винаги са били ок във форума
едно е да спамиш грубо друго си е герила маркетинг....
и не са един същи човек горе доул на 250 километра живеят една от друга (груба сметка)