Victor R
Well-Known Member
Има ли сходна тема за CDN?
Май няма, но и да имаше, едва ли би била много актуална. Най-много да има някакви резултати от Pingdom и подобни.
Има ли сходна тема за CDN?
Oт всички БГ хостинги Суперхостинг си остават номер 1.
Бият всички със съпорт. Разните джъмп.бг, айсиен и разни други съпорта им е поне 10 нива под този на Суперите.
И до седмица ще се върнеш обратно.Не е вярно, че е само на тикетс. Суперхостинг са ми звъняли по телефона. Е, това беше да ме питат, защо си местя домайните при Namecheap Направиха ми 20% перманентна отстъпка за домайните, за да ме задържат. Но, да от 10 години съм при СХ и проблеми не съм имал, освен за един-два по-натоварени WP сайта, които надвишаваха процесорното време. Получих няколко предупредителни имейла и това беше. Нямаше грубо отношение, настояване, заплашване, че ще спрат сайта. От една година минаха на месечно (не дневно) отчитане на процесорното време, и сега нещата са доста по-добре - далеч съм от лимита без да съм правил нещо със сайтовете!
Миналия месец се сблъсках със съпорта на ICN. Е има ги, там са, отговарят... но не е като на Суперхостинг!
От една година поддържам няколко сайта при ETN Host. Решил съм да преместя всички сайтове от Супер хостинг при ETNhost. Съпорта им е на същото ниво, като СХ, но характеристиките и цените им са по-добри!!! Няма ги в списъка да гласувам за тях
Сега някой ще пише - Е, щом си имал вземане-даване със съпорта, значи не са добре! Не, нямам това предвид. ETN не съм ги занимавал цяла година. Досега ми с тях е при добавяне на нови услуги към VPS-а(managed) и споделения хостинг, които имам при тях.
Шш човек, не се излагай с цбокс биз, тия се хостват на лаптоп в хола....Не съм сигурен дали темата е подходяща за търсене на препоръки, но понеже моята хостинг фирма, където съм от 7 години, съобщава, че прекратяват дейност и трябва да мигрираме.
Има ги в списъка - Space.bg
Та трябва да мигрирам два сайта (единият е Опънкарт) и съответно да трансферирам два домейна.
Дотук от представените в списъка, разглеждайки им офертите, вниманието ми печелят: Cbox.biz / Etnhost.bg / Hostline.bg / Rax.bg / Ns1.bg
Ще съм благодарен ако някой сподели нещо конкретно и категорично в тази връзка.
Шш човек, не се излагай с цбокс биз, тия се хостват на лаптоп в хола....
Сигурен ли си?Шш човек
но преди година/две/три смениха собственика. И за съжаление ми се налага да им ползвам услугата.Сигурен ли си?
'щото хостват от преди да бъдеш герой.
Лъжеш като цигане, аз гледам телевизор и видях реклама на суперхостинг. Ислъзгах, не съм виждл реклама на суперхостинг, но няма да се обидиме, ако се пусне линк към тв рекламатаЩом по телевизора гледаме че на Лин Лин й трябвал Суперхостинг за да има сайт, можем си вадим изводите за дереджето на бранша + за технологичното ниво в републиката...