е новите не купуват ли хостинг . Манипулативни методи на дребно винаги е имало и винаги ще има.Няма да е лошо само стари юзъри да могат да гласуват.
Под стари имах предвид с поне 10 поста да са.е новите не купуват ли хостинг . Манипулативни методи на дребно винаги е имало и винаги ще има.
Примитивен сайт.... ИМам чувството, че едно време този сайт беше рекламиран в темите YouHosting.com демек с риселърски акаунт от там. YouHosting вече го нямаКакви са тези Hostasset.net и как така са на първо място според анкетата? Досега не са споменавани в темата от никого, а в миналогодишната анкета нито един човек не е гласувал за тях.
КОмпанията не е българска, о може би нашенци им правят реклама или сео, знам ли. А може да е и българин в америка. Фб страницата им иначе има 45 692 харесвания, обзалагам се фейкТака си и мислех. Българска компания е, която се опитва да си прави ПР във форума. Вероятно вотовете в анкетата са от фалшиви акаунти, подобни на @Chris99.
КОмпанията не е българска, о може би нашенци им правят реклама или сео, знам ли. А може да е и българин в америка. Фб страницата им иначе има 45 692 харесвания, обзалагам се фейк
Сподели инфо де, не трябва да е тайна информацията, офиса в сайта където е даден е в САЩ, не в БГ. о.ОНамерих достатъчно информация, за да заключа, че най-вероятно са българи.
Да, тук няма как да има каквито и да е ограничения. Иначе е странна класацията тази година. Аз лично не бях много запознат с този хостинг до момента, в който рязко се покачиха гласовете им. Може би повечето от нас са наясно как се е случило. Не казвам нищо конкретно, но малко ми е странно лично на мен това развитие на събитията.е новите не купуват ли хостинг . Манипулативни методи на дребно винаги е имало и винаги ще има.
А защо анкетата не е публична?!Да, тук няма как да има каквито и да е ограничения. Иначе е странна класацията тази година. Аз лично не бях много запознат с този хостинг до момента, в който рязко се покачиха гласовете им. Може би повечето от нас са наясно как се е случило. Не казвам нищо конкретно, но малко ми е странно лично на мен това развитие на събитията.
Така решихме за повече дискретност. Все пак някои хора не искат да им се вее из публичното пространство къде им се хоства бизнеса. Нали сме GDPR.А защо анкетата не е публична?!
Това, ок. Аз говорех, че не е добре информацията за хостинг компании да е скрита или тайна, това не говори за самата компания добре.Така решихме за повече дискретност. Все пак някои хора не искат да им се вее из публичното пространство къде им се хоства бизнеса. Нали сме GDPR.
А който иска, си казва в пост под самата анкета.
Така решихме за повече дискретност. Все пак някои хора не искат да им се вее из публичното пространство къде им се хоства бизнеса. Нали сме GDPR.
А който иска, си казва в пост под самата анкета.
Е, говоря за тези потребители от форума, които нямат подпис, не са взимали някакви кой знае какви дейни участия и уж се пазят от "доброжелатели" тук. През годините е имало много такива, съмнявам се да няма и сега. За наша "изненада" обаче анкетата и по-специално резултатите на един от листнатите хостинги са от друг тип потребители....Това са пълни глупости, трудно някой може да си скрие къде му се хоства бизнеса, вкл. и cloudflare ентусиастите. За да се направи както трябва се иска ресурс, а не съм сигурен че тези с достатъчния ресурс изпозлват shared-hosting
да бе, те тука всички са схематици и параноици.... направо deep web-а пасти да ядеЕ, говоря за тези потребители от форума, които нямат подпис, не са взимали някакви кой знае какви дейни участия и уж се пазят от "доброжелатели" тук. През годините е имало много такива, съмнявам се да няма и сега. За наша "изненада" обаче анкетата и по-специално резултатите на един от листнатите хостинги са от друг тип потребители....
Що само тук, мисля, че навсякъде е същия хал ( имам предвид и извън интернета )да бе, те тука всички са схематици и параноици.... направо deep web-а расти да яде
Да, има някои бизнеси, с които собствениците им не са много горди, но пък изкарват не лоши пари с тях. Сещам се за едни много добри, даже съм сигурен, че твои познати са шервали във фейса такива линкове. Къде верни, къде не.да бе, те тука всички са схематици и параноици.... направо deep web-а пасти да яде
Един приятел работеше там. Спомена ми, че много набиват в реклама, и най-вече в Google Ads. За услугите, не знам, не съм ги ползвал, но той е доста добър. Ако всеки е такъв админ там, реално трябва да са на доста добро ниво.Някой с мнение за mochahost. com