Аз пък го прочетох като "последната" и помислих, че имаш предвид последната твърде голяма ИТ компания в България.Аз казах поредната компания ( като това не обхваща само хостинг сектор, а във всеки сектор ), а не всички
Аз пък го прочетох като "последната" и помислих, че имаш предвид последната твърде голяма ИТ компания в България.Аз казах поредната компания ( като това не обхваща само хостинг сектор, а във всеки сектор ), а не всички
icn.bg
Моля?Айде пускай си мизерната оферта да мирясаме всички.
А защо? Има ли някаква конкретна причина?icn.bg
А защо? Има ли някаква конкретна причина?
Коя е тази фирма за хостинг? Искам да им стана клиент веднага!
Димитър Димитров: Във фирмата ми се работи 6,5 часа на ден с 2 месеца платен отпуск - хората трябва да са щастливи
Корупцията да се наказва като държавна измяна, затова са необходими затвори за още 70 000 души, казва IT специалистът, дарил 50 тона картофи на бедни Компютърният специалист Димитър Димитров преди дни направи дарение от над 50 тона картофи на социални заведения, бедни, възрастни и болни хора в...www.24chasa.bg
Ся като им види ценитеQuality web hosting since 2001 | ICDSoft
ICDSoft provides fast and reliable web hosting services with outstanding 24/7 support. Quality web hosting since 2001. Includes free daily backups and free SSL.www.icdsoft.com
И ко? Ти видя ли ги? $4 на месец, смях ако са ти много.Ся като им види цените
Мене ако питаш цените на всички български хостинги са прекалено ниски и претенциите на потребителите не кореспондират с платежните им възможности.Ся като им види цените
Мене ако питаш цените на всички български хостинги са прекалено ниски и претенциите на потребителите не кореспондират с платежните им възможности.
... което напълно подкрепя тезата миСтига с тези манипулации. Айде сравни цените на vps hosting на superhosting,icn и etc. с тези на linode, hetzner, ovh, first2host и още куп чужди има..
Виж какво и колко предлагат нашите обирджии и виж чуждите
Има ли бг хост компания, която за 30 лв. месечно ще ти даде 8 gb ram, 4 cpu xeons, 160 gb ssd, 1gbps connection, 20TB traffic и този впс ще може ли да издържа между 1 и 3 милиона трафик според пиков сезон (есен-зима) на няколко wp + други cms с доста плъгини.
Не се заяждам, нито предлагам "услуги", тъй като не съм хостинг компания и няма и да бъда. Просто ме хваща яд как предлагат на клиентите си един тотален ШИТ и им взимат двойно и тройно по-скъпо.
Преди близо 10 г. бях пуснал един сайт lovegag.com (9gag alternative) (за който съжалявам, че заебах домейна) Този сайт беше на СХ и започна да прави много приличен трафик. По едно време се започнаха едни имейли за процесорно време, едни рекети да преминавам към по-мощен план. Преминах на по-висок план за тест и се получи същата история. Накрая ми предложиха някакъв спакан впс, който струваше около 200 лв. Тогава всичко това ми се стори много съмнително и реших да питам един приятел, който сетъпва и оптимизира сървъри за тежки сайтове, та той ми отвори очите за доста неща, започнах да се интересувам и да се уча.
Стига с тези манипулации. Айде сравни цените на vps hosting на superhosting,icn и etc. с тези на linode, hetzner, ovh, first2host и още куп чужди има..
Виж какво и колко предлагат нашите обирджии и виж чуждите
Има ли бг хост компания, която за 30 лв. месечно ще ти даде 8 gb ram, 4 cpu xeons, 160 gb ssd, 1gbps connection, 20TB traffic и този впс ще може ли да издържа между 1 и 3 милиона трафик според пиков сезон (есен-зима) на няколко wp + други cms с доста плъгини.
Не се заяждам, нито предлагам "услуги", тъй като не съм хостинг компания и няма и да бъда. Просто ме хваща яд как предлагат на клиентите си един тотален ШИТ и им взимат двойно и тройно по-скъпо.
Преди близо 10 г. бях пуснал един сайт lovegag.com (9gag alternative) (за който съжалявам, че заебах домейна) Този сайт беше на СХ и започна да прави много приличен трафик. По едно време се започнаха едни имейли за процесорно време, едни рекети да преминавам към по-мощен план. Преминах на по-висок план за тест и се получи същата история. Накрая ми предложиха някакъв спакан впс, който струваше около 200 лв. Тогава всичко това ми се стори много съмнително и реших да питам един приятел, който сетъпва и оптимизира сървъри за тежки сайтове, та той ми отвори очите за доста неща, започнах да се интересувам и да се уча.
Честно Даниеле, не знам как не те домързя да му го обясниш това.... и пак нема те разбере.Пропуснал си contabo който са едни от най евтините - направо убиват всички с цени,
Виж файлът 20045
и това да оцениш времето си Което ти е основния пропуск
та такам, ако ти се знаимава да оговаряш на клиентите че впс-а им няма менижмънт пакет и hardware си е ок няма да им обърнеш внимание докато не заплатят 99 евро за два часа менижмънт (беше 49 ама вдигнаха цените) , че никой не следи дали впс-а им е горе или долу понеже няма мониторинг пакет - дори и с дни да е долу (всеки доставчик може да пусне супер тънка оферта)
Виж файлът 20047
и това че бекъп няма, ако се случи нещо с фаиловата система или сървъра край - защото не са си платили бекъп пакет който стрива повече впс-а за най евтините пакети - колко струва да има бекъп 3.99 е за 100 GB Backup Space - 11.99 за 500GB, като сам трябва да сетъппнеш ако не си плати менижмънт пакета
или да го сметна за впс-а супер приятна цена като си сисадмин и компанията е супер доволна че не ти гарантира нищо - само мрежа и работещ хардуер
Виж файлът 20048
И тотала става повече от на бг доставчик като включиш пълната цента с едно тънко плескче за 6.50 - един юзер 10 домейна (преди с менижънт пакета на 49 излизаше горе долу същото ама сега е отгоре)
Виж файлът 20049
за "сигурно" може много да се поспори, повярвай миДонякъде coolice има право, от гледна точка на това дали даден юзър е в час или не, ама дай сега като не разбира да му искаме ебати парите за едни бейкъпи и монитор.. Аз лично през тези години не съм имал проблем с впс хост. Иначе е пълно с хостове, предлагащи всички тези екстри на много прилични цени... А и ако човек се поразрови винаги ще се научи как да си настрои сам backup, monitor и каквото там е необходимо, най-малкото има готови скриптове за тази цел, но както и да е, всеки е прав за него си. Аз лично предпочитам да си правя каквото мога сам и това е най-евтино, сигурно и удобно за мен.
По-скоро той е имал предвид думата "конфиденциално" и "гарантирано", а не в смисъл на "технологично защитено".за "сигурно" може много да се поспори, повярвай ми