Здравейте,
Тези CooliceHost.com българска компания ли са?
Здравейте,
Тези CooliceHost.com българска компания ли са?
Моето мнение да не се хващаш с тях. Там само HTML сайтечета може да вървят. Толкова им знае админ
Първите "сайтове" който качих някъде, бяха в bol.bg и hit.bg - може ли да гласувам или да изчакам да събера 200 мнения ? Нали не приемаме, че блинки и куулис сътвориха предприемач и с това поставиха началото на www .И да се зачитат гласове само на хора с по над 200 мнения и повече от една година във форума.
Нали не приемаме, че блинки и куулис сътвориха предприемач и с това поставиха началото на www.
Да coolice го притежава и не е съвпадение^^.Добре, де-1 въпросче:
CooliceHost.com Coolice ли го притежава, или е само някакво съвпадение?
Добре, де-1 въпросче:
CooliceHost.com Coolice ли го притежава, или е само някакво съвпадение?
Да, той е шефа там. При въпроси, на линия сме и аз и той. Ако нещо те интересува, казвай.
Добре де, нямам пейпал и скрил дрил и немнам си кво....как да му платя на кулиса? Харесал съм си едно впс-че единичка пробно за една годинка ама....некви варианти други?
Добре де, нямам пейпал и скрил дрил и немнам си кво....как да му платя на кулиса? Харесал съм си едно впс-че единичка пробно за една годинка ама....некви варианти други?
Здравей,
Да, но със машини навън. Има теми тук за хостинг доставчика. Доста потребители от форума са на него. Ако имаш въпроси, питай друго.
А това че машините са навън не се ли отразява на сайтовете насочени за българската аудитория?
Или там има повече сайтове към англоезичната аудитория.
Иначе като гледам много хора са доволни от CooliceHost.com - браво на колегата и успехи.