Истинския мъж не си търси гащите в съседите, те сами му ги носят с бутилка вино подарък!
Случвало ми се е и на мене имах много хубави саседки.
Истинския мъж не си търси гащите в съседите, те сами му ги носят с бутилка вино подарък!
...
2. На @Cassiopeia някой оправи ли й сифона?! Там с коляното, де. Дай снимка да помогна. Иначе ти как разбра къде е заседнала - вижда се отгоре ли?
Това сериозно ме трогна! Наистина не очаквах, че някой чете толкова сериозно мненията ми, още повече, че ще прояви желание да ми помогне
Само заради това, много ти Благодаря!
Иначе не. Никой не ми го е оправил и не се шегувах. Проблем ми е и то от доста време. Вижда се отгоре да. Не е влязла надолу, а стои посредата, но не мога да я стигна с пръсти, а имам уж дълги пръсти и с пинсета. Пробвах веднаж с "олио" :lol: сипах за да се прехлъзне някак и да я вдигна нагоре. Другото е да измисля нещо с вакум, но пак не знам дали ще се получи. Интересува ме, как се сваля това ш...но коляно :twisted:
На кое казваш коляно- това което крие тръбите или на част от S-a? Клечки за китайско нямаш ли? Е, щом ти се хапва , можеш пак да си поръчаш :wink:
ДАй снимки на саседкити?
Прекалено са натурални за показване във форум иначе но проблемо :wink:
:shock: Oх, чак мен ме заболя :lol:Не ме интересуват, ако не са с щипки на специални места.
Не ме интересуват, ако не са с щипки на специални места.