goiko каза:това за БГ ли само, като им гледам цените и услугите се доближават до най качествените с 100% ъптайм гаранция в Лондон (едни от най-скъпите), а като качество ??? Ще взема да регистрирам един смислен 6 буквен ком и ще почна да продавам и аз домейни по 14лв и хостинг в щатите по 95лв на година с безброй: имели, групи, събдомейни, бази дани, всекидневен бекъп, последен цпанел и т.н.т с 200ГБ веб спейс и 2000GB месечен трансфер и тицкет състема ??? Умрел съм им за скапаните компютърчета където се търкалят по земята, дори двоен под нямат и не знаят за какво им е .... зле зле зле само като се сетя преди няколко години какви смешници бяха повечето от изброените сега не ме и интересуват.
coolice каза:аз не съм го направил досега защото не искам да печеля стотинки от колегите уебмастъри...
coolice каза:аз не съм го направил досега защото не искам да печеля стотинки от колегите уебмастъри...
Естествено, че е по-добре от билки да печелиш, първо парите са добри и второ не си # 1 000 000 на пазара. :wink: Ако си запознат ще разбереш за какво говоря.AxCx каза:coolice каза:аз не съм го направил досега защото не искам да печеля стотинки от колегите уебмастъри...
А по-добре ли е да печелиш от билкова дрога ?
AxCx каза:coolice каза:аз не съм го направил досега защото не искам да печеля стотинки от колегите уебмастъри...
А по-добре ли е да печелиш от билкова дрога ?
И аз съм така имам 5-6 сайта при тях, съпорта им отговаря на мейла през деня макс до 30 минути, а през ноща още по-бързо.ghost каза:За мен най-добрите са ICN няма спираня на сърварите няма проблеми и всичко си е наред ползвам ги близо година и съм много доволен
Щото не ти се е налагало да правиш по-сложни неща. Вчера прехвърлих един домейн и половин ден не може да тръгне модрерайта. Преживях го, обаче, като започна да прави външен вместо вътрешен редирект, направо побеснях.SSH_ON каза:Аз и от GoDaddy съм доволен. Добро съотношение качество цена за shared хостинга.
E, какво по-голямо доказателство от това, че кодът не ми върви?Thank you for contacting Online Support. Unfortunately, we do not provide technical support with third-party scripting issues. We are very limited in the support we can offer for customer-written code or scripts. If there is evidence that our system is responsible for an error, please forward it to us, and we would be happy to look into the matter further.