Вместо да се изкажа, просто ще се присъединя към твоето мнение.Няма добро правителство от 97-ма насам.
Всичките са калпави, като най-калпавото беше това на ГЕРБ а най-приемливото това на Костов.
Това, че упавлението на БСП е било лошо не прави управлението на ГЕРБ читаво. Аз не съм забравил милиционерските акции и фалитите на бая от дребните фирмички по това време. В външно политическо отношение станахме за смях на великата "бизнес конференция" в Катар, за която местните така и не разбрали и не дошли. Това последното го давам за пример, защото е важно какво впечатление за България оставяме в чужбина.Нека да споменем партията при която са 3те банкови кризи в България - БСП. Все пак това си е рекорд. Да съсипваш икономиката при всяко твое управление и пак да имаш избиратели. Но какво да се очаква от 15ски....
Беше си легитимно цяла една година. Източи една банка и си тръгна по живо по здраво. А Октомври пак за тях ще има гласове.... Съсела избяга в Брюксел да се скрие а бабите сега трябва да се влюбват в Михов. И аз не съм забравил великите акции през тази една година управление на БСП - 1)Лясковец, 2)цялата жандармерия по селата да хване крадеца на кокошки 3) Белия автобус с който изкарваха пишман експертитеТова, че упавлението на БСП е било лошо не прави управлението на ГЕРБ читаво. Аз не съм забравил милиционерските акции и фалитите на бая от дребните фирмички по това време. В външно политическо отношение станахме за смях на великата "бизнес конференция" в Катар, за която местните така и не разбрали и не дошли. Това последното го давам за пример, защото е важно какво впечатление за България оставяме в чужбина.
А настоящото правилтество (което подаде оставка) не мисля, че има смисъл да се коментира, защото е демократически нелегитимно, тъй като дори ако прибавим вота на Атака, общият брой гласували за тях не достига минимума за мнозинство (50% + 1). В тази сметка включвам само гласувалите, тъй като останалите сами по своя воля не са се включили.
Не разбрах къде съм се опитвал да докажа кадърността на правителството на Орешарски, за да се опитваш да доказваш обратното. Трудно ще има спор по тема, по която двете страни са на едно мнение.Беше си легитимно цяла една година. Източи една банка и си тръгна по живо по здраво. А Октомври пак за тях ще има гласове.... Съсела избяга в Брюксел да се скрие а бабите сега трябва да се влюбват в Михов. И аз не съм забравил великите акции през тази една година управление на БСП - 1)Лясковец, 2)цялата жандармерия по селата да хване крадеца на кокошки 3) Белия автобус с който изкарваха пишман експертите
А да не забравяме , че Бойко управлява по-време на световна икономическа криза. При БСП нямаше криза но те винаги закопават държавата.
Моето мнение е по скоро да докажа , че БСП е много по-лошо от Герб. Естествено и Герб имат проблеми , но едва ли ще има партия която да взима винаги правилните решения. Грешки ще има и за в бъдеще , въпросът е да не са нон стоп както при БСП. Смятам че Герб и РБ имат потенциала да направят необходимите промени така че да отлепим от дъното. Време е да се изместим от последната позиция по доходи в Европа.Не разбрах къде съм се опитвал да докажа кадърността на правителството на Орешарски, за да се опитваш да доказваш обратното. Трудно ще има спор по тема, по която двете страни са на едно мнение.
И като спомена хващането на крадец за кокошки се сещам за една прословута акция на Б. Б. от времето когато беше начело на МВР (т.е. преди да създаде ГЕРБ) когато демонстрира как трябва да се арестува човек - с гранатомет.
Царя е виновен за цялото пропадане на икономиката. Вкара етническата партия в управлението и извиси кражбите на едно недостижимо ниво с единствената идея да си прилапа имотите. Този противен индивид постави основите на следващите две гнойни коалиции /БСП+ДПС+Атака, и преди това НДСВ+ДПС+БСП/ унищожаващи България. Милионите откровени малоумници целували му краката при пристигането носят основна вина за тежките години след правителството му. Болните мозъци гласуващи за БКП без елементарната идея на кой свят се намират и етническия вот на ДПС са най-върлите противници на това България да има един нормален стандарт на живот и причина за масовата емиграция кой-където-може. Руско-турските подлоги ни унищожават като нация и няма да спрат, докато не успеят. А те ще успеят, защото на мишлетата просто не им дреме. Не народ, а мърша - това е положението. Прост народ, скапана държава...
Реално на тази държава трябва ДЯСНО правителство.
А ГЕРБ никога не са били дясна партия, няма и да бъдат.
Няма добро правителство от 97-ма насам.
Всичките са калпави, като най-калпавото беше това на ГЕРБ а най-приемливото това на Костов.