И за кво ти е ревю, като ше купуваш директно? Да спестиш някой лев? Нема лошо, но не това е целта на ревю копиетоЩе правиш ли още ревю копия ? Пиши ми, директно купувам, ако е така!
И за кво ти е ревю, като ше купуваш директно? Да спестиш някой лев? Нема лошо, но не това е целта на ревю копието
И затова ли ми наби червена репутация ? О, боже ! А замислял ли си се, че може пък да съм решил да взема и ревю и ако съм доволен от феновете после да закупя по-голям пакет...
Нямам думи! Айде намери си някой друг с който да се заяждаш!
Винаги го правя! Но в случая не си прав...Не се заяждам, а ти обяснявям. Колкото по-бързо свикнеш до се вслушвуш в думите на хората толкова по-добре за тебе.
Здравей,
интересува ме цена за 10 к фена и кога се плаща?
Ако може или тук или на ЛС отговора
мерси
Далавера няма да имаш като се държиш така приятелю! Напротив...Далавера ще имаш, когато се потрудиш малко повече като поразгледаш, почетеш из форума за подобни предложения от нови потребители като теб Ако беше направил това, щеше да си осъзнал колко по-на далавера ще си като предоставиш 3 БЕЗПЛАТНИ ревю копия по за 2000 фена на трима стари, утвърдени като знаещи и полезни тук хора, и те после да кажат тежката си дума, която би трябвало да ти е в голяма полза, ако добавяните фенове са качествени, реални и т.н.! Е, ако пък имаш съмнения в качеството на феновете, които добавяш, нормално е да постъпиш алогично и упорито да отказваш Всичко това ти го казвам с добро чувство и с доброто намерение да ти дам полезен съвет, нямам никакви претенции да съм от хората, които трябва да ползват ревютата.
А относно това, че цените ти били най-добрите засега и , видиш ли , трябва да се надпреварват всички да ти правят поръчки само заради цената, без да имат представа за какво ще платят...прозвуча сякаш говориш на пасмина от наивници Но пък ти все пак говориш за далавера де, не за печалба...има разлика и може би си си прав за себе си
Имам чувството,че сам дискриминиран.. Вземи ми отговори на съобщенията,моля! :|Ще го имам в предвид, мерси.
Имам чувството,че сам дискриминиран.. Вземи ми отговори на съобщенията,моля! :|
@STRANGERA,
писах ти на лично, с конкретно питане за задание.
Ще очаквам отговора ти, мерси предарително!
И аз чакам отговор
Ще има ли 3 ревю копия и отзиви за услугата ти? За да преценя дали да поръчвам...Ще го имам в предвид, мерси.