Ами продавайте пакети, например 3 пакета по 1000 фена и т.н.
Обявявате нещо и като видите, че има интерес типично по български - цените се вдигат.......
Да не говорим, че така и не получих отговор на въпроса си.....
АбсолютноАко вдигнат цената и аз ще се откажа да поръчвам.
Цените им ще станат като на Mihluzin а всеки знае, че той се справя перфектно и много бързо.
Вероятно ще паднат поръчките.
Аз по принцип имам интерес за 10 000к фена пакет/цена.
Като си пуснал темата, отговоряй на въпросите по услугата! Зададох ти въпрос господинчо - ще ми отговориш ли?? И не се прави на интерес, че не си можел да смогваш и бла-бла! А можеш да смогваш да пишеш, че цените ще се ъпдейтнат, а?? Аман от пишман предприемачи! С пръдня боя не се прави момченцааа!Цените ще се променят... колегите ми така решиха, утре ще ъпдейтнем цените... причината е много хора ... 30 поръчки за 1 ден ..
Ами то си беше ясно още от самото начало що за "предприемач" пуска услугата! Щом си задава въпроса каква ще му е ДАЛАВЕРАТА да даде безплатно ревю копия на 3-ма стари и доверени потребители :lol:
Там е работата, че правят и в такива големи магазини! А и разликата между тях и този дечко, дето от няколко дни пише тук, колко е голяма и в какво се състои, а?
Да си коригирам малко мнението от одеве ... Аман от пишман предприемачи с пишман клакьорки :clap:
Baydan, не съм те карал на сила а и никой не карам на сила .. като не ти харесва не си купувай.. така ли е ?
А цените що не кажеш кви си ги измислил?
И да се съдереш от желание, пак не можеш да накараш някой насила, камо ли пък мен! И не се дръж арогантно момче, а се вслушай в съвета ми поне малко, а и се вгледай в реакциите на колегите ти тук и си прави изводи за себе си !Baydan, не съм те карал на сила а и никой не карам на сила .. като не ти харесва не си купувай.. така ли е ?