It depends on the term you choose
It depends on the term you choose
1-year term: $1.99 You save $7.96
2-year term: $11.94 You save $7.96
3-year term: $21.89 You save $7.96
5-year term: $41.79 You save $7.96
After term expires: $34.95/year
Да преведа: Ако платиш за 1 година 2 кинта, за следващата година подновяването ще е $35.
А има ли проблем да се трансферне домейна след първата година? Ако е така, веднага взимам 4-5.
Това имах предвид, не се изразих правилно в предното мнение. Мисълта ми беше дали има проблем да се трансферират месец или два преди самият домейн да изтече, като по този начин се сптести някой друг доларОбикновенно трябва да мине известно време от датата на регистрация за да може да се транферира . Три или шест месеца беше, но за всеки случай да се четат условията им. Не ми се вярва да има проблем , но като гледам трансферирането трябва да е преди( да е изтекла), а не след, първата година )
Сега идва другия въпрос: Щом офертата е такава, че на втората година плащаш тези $35, то при трансфера, ако условията по офертата също се трансферират, дали няма, да е леко гадно?
Не ми се вярва, но го има и момента, в който са се подсигурили от "дребни" далавери, като тази. А тази ми звучи яко оферта, даже и аз бих налазил едно 100 домейна. Какво му се плаща....Добре, явно трансфера е факт, но въпроса е да не би другия регистрант ни чарджне тези $35 за година № 2? И ако не, то при трансфера да сде платят. Абе да вземем да пробваме, а?
Иначе ебати далаверата, няма що $1,99 и после е щавене....а за третата да не би да е $50? Или пак $10? Или се редуват, една $1,99, следваща - $35.
Не съм сигурен ама промоцията е май само за нови клиенти. Така че не знам дали ще стане с 200 домейна.
- 1 yr.:$1.99 You save $7.961
(Regular price $9.95)- 2 yrs.:$11.94 You save $7.961
(Regular price $19.90)- 3 yrs.:$21.89 You save $7.961
(Regular price $29.85)- 5 yrs.:$41.79