От: Най-идиотска офлайн реклама
Далече са от това, което гледах за MTV. Много при това. Не е редно някой, който грам не разбира от реклама да печели такива търгове, камоли да ги реализира. Знам и съм виждал (често в ежедневието си) къде къде по-кадърни и талантливи хора, от които продутк като АнтиСпин кампания щеше да стане на светлини години от този. Клипът имал за цел да провокира. Аз до сега освен негативни реакции, нищо друго не видях да е провокирало. Един коментар (не само тук) не четох, в който да се изкажат положително. А пък нека провокира.
Но след като Каменчо го е правел с Фен ТВ, не знам какво може да се очаква. Това е нещо много сериозно и важно, а те са го направили, като все едно ни разказват виц. Съгласен съм, че поднесено в малко по-ведър вид би направило добро впечатление, ама това нито е ведър, нито са се старали да бъде такова. И да попитам кои млади хора са избрали този клим, защото се споменава, че са им дали възможност да избират между този и още един, като един от тях стане водещ и единствен. Не искам да знам даже какъв ще е другия клим.
Както писах по-рано, тук има много хора, които яко са си объркали професията. Поредното живо доказателство видяхме.