Веднъж да ти посветят песен и ти да се изфукаш.Нов хит
Веднъж да ти посветят песен и ти да се изфукаш.
Е не е възможно постът на harkon да се поднесе на защитника на глупавата дама, дошъл на бял кон и същият този пост да му се стори стилен и остроумен.Постът на харкон малко по-горе имаше подобен ефект - с потенциал за остроумие, ма поднесено без къвто и да било стил.
Неделчев поне прай фън.
Ко щеш вярвай - стана ми неудобно зарад тебе и се почувствах длъжен да се дистанцирам от натрапчиво-неприятната ти забележка....
Те слоновете може да са по-тъпи от хората, но поне им липсва олигофренията на някои хора, което е по-важното.Аз още преди го казах, ама никой не ми повярва, затова тоя път ще го кажа в рима:
Харкон, харкон,
ти си тъп като слон!
Няма проблем. Все пак е важно кой се дистанцира. В твоя случай е препоръчително.Ко щеш вярвай - стана ми неудобно зарад тебе и се почувствах длъжен да се дистанцирам от натрапчиво-неприятната ти забележка.
тъп като слон!
А жeните помнят като слон , малко сме злопаметни всичките, без изключение
Страдай. Еко как Harkon се справя с форумните идиоти:Даам, това можем да го потвърдим, щото и аз вече колко време страдам от едно такова помнене...
ХяхяхяхяхяяХяхяЯхЯхДаам, това можем да го потвърдим, щото и аз вече колко време страдам от едно такова помнене...
А сега, благодарение на последната свръх модерна технология, открадната от Саддам Хюсеин и известна като Looking glass - учени успяха да надникнат в бъдещето и да заснемат края на форумния ренегат Харкон:
http://bit.ly/aJMznb
е то туй не са отваря.Страдай. Еко как Harkon се справя с форумните идиоти:
Harkon Will Go On Until the End
Аз още преди го казах, ама никой не ми повярва, затова тоя път ще го кажа в рима:
Харкон, харкон,
ти си тъп като слон!