strana
Well-Known Member
От: Наказание от Г за Link Scheme от профилни линкове. Помощ, моля
И аз останах с впечатлението, че ти си коментираше някакъв друг казус Но аз коментирах точно този:
Excuse my back за самоцитирането, дет викат у нашио квартал.
N.B. за пропадането на индекса не знам дали е било писано тук, но пък е една от най-често срещаните теми в сео-форумите. Означава само едно - филтър.
Страна преди половин година се коментираше друг казус. Аз лично до сега нямам спомен във форума да е коментиран случай на пропаднал само индекс.
И аз останах с впечатлението, че ти си коментираше някакъв друг казус Но аз коментирах точно този:
с подобряването на алгоритмите автоматичните линкове (включително и от автоматичните борси за линкове) провокират пеналти. Да пускате масово автоматични линкове и да не са ви засегнали отрицателни последици засега означава само две неща: 1) вашият сайт е имал добра репутация от много време и засега се води "тръстов" 2) вашият сайт е толкова мижав, че незабелязано минавате между теслите.
Excuse my back за самоцитирането, дет викат у нашио квартал.
N.B. за пропадането на индекса не знам дали е било писано тук, но пък е една от най-често срещаните теми в сео-форумите. Означава само едно - филтър.