Нека да не забравяме, че Великобритания все още не е напуснала ЕС. Дори и окончателно правителството да вземе решение, то тия неща не стават от днес за утре.
Този срив е напълно емоционална реакция, не фундаментална
Този стил - фул сметка е равно на бързо капиталово унищожение, дано знаеш какво правиш.
Е, не съм забравил за stop-овете
Е и? При ударен стоп ще ти замине не малък процент от капиталът, граден с десетки, ако не стотици сделки - ако разбира се имаш печеливша стратегия.
Само спредът ти ще бъде 1-2% срещу теб ...
Точно за да минимизирам рисковете, както и преди това бях писал търгувам с нисък маржин не повече от 10% от общите средства, търгувията е спрямо тренда на пазара и самата позиция е сравнително доста къса, при печалба не повече от 50 BGN на сделка, позицията се затваря за не повече от 60 до 120 минути, като разбира се съм имал и такива, които се затварят и за 30 минути, но и такива, които се затваря и за 1 ден, но както казах основно търгувам с много къси позиции
Това не мислиш, ли че е в пълен контраст на по ранното твърдение за фул сметка?
Иначе колко ти е успеваемостта? И колко е стопът ти?
ПП С тези интервенции от рано ще се затрият УК ... с тези 250 милиарда ще разширят от раз с 65% паричната си база, са му мислят тези с паундове.
Ти зачекна темата за фул сметка, във всичките ми коментари обяснявах, че маржина е не повече от 10% от общите средства..., никъде не съм твърдял, че търгувам със всичките налични средства в една сделка...
Успеваемостта ми е 100%, до момента нямам затворена поръчка на минус, както казах поръчките са много къси и трябва да се случи някакъв уникален колапс, за да се затвори на минус.... говорим за поръчки затварящи се за 1-2 часа, даже много от тях и за 30-40 минути. Имам не повече от 5-6 поръчки, които са се затворили на следващия ден. При търсен приход от 50 BGN, стопа го пускам или на 100 или на 150, но както казах, за момента не ми се е затваряла поръчка със стоп.
Да ти кажа "играх" EUR/USD на пълен риск (което не е особено препоръчително), но както се вика "вътрешен глас" ми подсказа, че, ще изберат изхода слабообразовани англета...
Единственото сигурно нещо е, че пазарите няма да станат по-добре. Само ще се влошават нещата. Невъзможно е да се прогнозира колко по-зле ще стане, но има вероятност за криза по-лоша и от световната през 2008 г. Само се надявам останалите държави от ЕС да се погрижат пешкира да го изпере в най-голяма степен Англия.
Много странно е, че всички медии са единодушни, никога не е било това.
Как ли не оплюха англичаните, кво ли не писаха, че даже било най-търсено в Гугъл - какво е ЕС.
Някой много силно желае Англия да остане в ЕС.