От: Намерих една монета, какво да я правя
Здравейте на всички,
тъй като прочетох много неща който не са верни, реших да изразя мнение относно темата на колега, тъй като аз съм въпросният модератор който го модерира там. Първо колегата пусна тема на 02.03 и веднага получи мнение което да го насочи че монета е менте. тъй като беше написал че монетата му се вижда старинна и изсечена, аз учтиво го попитах за една причина да я мисли за сечена (тя е видимо лята). Той обаче се е афектирал явно и редактирал темата си с молба темата да бъде изтрита, както и е направил мой колега рано сутринта. Неясно защо (явно без да помни какво е молил, или нарочно)
mvmrik пуска отново темата си тази сутрин. Още първото мнение което получава е че монетата е менте, като моето първо мнение е въпрос "защо е изтрил старата си тема", без аз да зная неговото желание от вечерта. Той обаче не обяснява какво е помолил предната вечер и започва наново изторията за бабата, леглото и крепостите във селото..И както каза
stoineff това е като да ви разказвам история че леля ми ми е завещала 10 домейна та ви питам колко струват. Та всички ментета са с история, и във всяка има или баба, или дядо или поне чичо..Как ние да знаем кога някой ни пита сериозно и кога коментираме поредната "баба" с гърнета злато под леглото? Затова и получа следният отговор от мен " Абе не е като да няма разлика от първата ти тема..Аз затова питам къде е тя, и що я изтри?
Защото там беше: "баба ми я е намерила на село" (ама не пишеше че е под леглото) и да не говорим за "на мен ми изглежда стара и изсечена". И затова снощи те попитах защо мислиш че е сечена!
Най-вероятно е лята, и на такава прилича..освен това си е съвременна! Какво обаче прави под леглото или трябва да попиташ баба ти или таласъмите под леглото ако вярваш в тях!
Не ти е нужно да я проверяват! Може да я анализират в ПИБ, но това за разлика от форума струва пари! Не се мъчи, ще струва много повече от стойноста на отливката."
Въпреки че постът отговаря на всичките му въпроси, потребителят анатемоса 5 пъти форума, каза че никой не му отговарял, всички му се пресмивали, заличи си мненията и отказа да продължи всякаква комуникация. Вие можете да прецените дали някои от нашият форум, не му е отговарял, лъгал го е или го е обиждал. Да, имало е присмешки, но пак казвам, ако аз имам подобно отношение във вашият форум вие също ще имате такова сигурен съм
Поздрави.
И честит Национален празник на България