G georgimateev Member 5 Септември 2007 #1 Бъговете в Google AdSense & APIlity няма да им репортна, за да им е гадноооо!!!!
Митака New Member 5 Септември 2007 #2 Доста добър пример за промоция с Guerrilla Marketing даваш Ама то остава мацката от поддръжката на AdSense да не го види в BG Development
Доста добър пример за промоция с Guerrilla Marketing даваш Ама то остава мацката от поддръжката на AdSense да не го види в BG Development
G georgimateev Member 5 Септември 2007 #3 пука ми на шапката, аз нали ги хванах на тясно )) кефя се като циганче в такси
Pesho1978 Well-Known Member 5 Септември 2007 #4 нормално... то това с 49580934 акаунта дето им е е много дразнещо... и аз имам няколко и се побърквам понякога
нормално... то това с 49580934 акаунта дето им е е много дразнещо... и аз имам няколко и се побърквам понякога
G georgimateev Member 5 Септември 2007 #5 Ама номера е, че ако си се логнал с един акаунт, не можеш да си регнеш АдСенс. А пък ако на тоя акаунт нямаш АдСенс, ами само мейл или Blogger примерно, ще ти запише акаунта на грешния мейл.
Ама номера е, че ако си се логнал с един акаунт, не можеш да си регнеш АдСенс. А пък ако на тоя акаунт нямаш АдСенс, ами само мейл или Blogger примерно, ще ти запише акаунта на грешния мейл.
Pesho1978 Well-Known Member 5 Септември 2007 #6 Последно като пробвах мисля че нямах проблеми с регването Обаче явно са засрали нещо нях нях нях