От: От: Направа на онлайн магазин
За онлайн магазин ти препоръчвам да се свържеш с
3D web design - Качество на ниски цени : -)
exLc, благодаря за добрия отзив. Ако трябва да сме точни, за 250-500 лева клиента би получил модифициран шаблон, но без магазина му да е абсолютно еднакъв с никой друг.
На цена от 500 до 700 лева може да се изработи на 50-70% уникален външен вид, а за около 1000 лева и нагоре вече ще бъде с на 100% уникален външен вид.
За оптимизация се ползват уникални наши функционалности, без да са свалени от някъде и т.н. Последното е
лесно доказуемо, едва ли има друга фирма в България с класирани 21 онлайн магазина на първа страница в гугъл за търсения от по 1 дума, за което много хора ме мразят, но съдника е само един - Google.
Клиента получава отлична откриваемост в магазина за всяка:
- страница на категория и подкатегория
- всеки продукт
- страница на всеки производител
Целта не е да се рекламирам, просто искам да се знае и тук за колко пари какво се получава при нас, а не да ни тормозят със запитвания за по 300 лева за уникален дизайн
А до колегите от други фирми: Не бъркайте начина по който работеше нашата фирма допреди 6 месеца със сегашната дейност. Екипа ни е напълно подновен, вече се разработват напълно уникални функционалности и единственото нещо запазило се в нея непроменено съм аз - собственика.