Thebusiness Member 25 Октомври 2009 #21 От: Направих си ново сайтче за филми Мерси на всички за коментарите . Супер сте :wink::wink:
atakabg New Member 25 Октомври 2009 #22 От: Направих си ново сайтче за филми Харества ми, хубаво сайтче си направил.
pavkata New Member 26 Октомври 2009 #23 От: Направих си ново сайтче за филми Сайта не е лош като цяло.Предимно служи за инфо за киноманяците.
От: Направих си ново сайтче за филми Сайта не е лош като цяло.Предимно служи за инфо за киноманяците.
contra Well-Known Member 26 Октомври 2009 #24 От: Направих си ново сайтче за филми Една молба имам - ако може да ми кажеш как се казва шрифта на оригиналното лого (гледам че си го сменил), ще съм много благодарен. Останаха ми очите у него. Би трябвало да са го включили към темата или поне линк за изтегляне да има някъде...
От: Направих си ново сайтче за филми Една молба имам - ако може да ми кажеш как се казва шрифта на оригиналното лого (гледам че си го сменил), ще съм много благодарен. Останаха ми очите у него. Би трябвало да са го включили към темата или поне линк за изтегляне да има някъде...
M mypagebg New Member 27 Октомври 2009 #25 От: Направих си ново сайтче за филми И на мен много ми хареса.Подреден, лесен за ориентация.