От: Напълно реална и сериозна възможност за работа чрез интернет
Благодаря за въпроса. Първо изгубихме 4 месеца, защото българите трудно се убеждават и приемат новостите, не става само с една реклама в Гугъл. Това наистина е маркетинг в чиста форма, съкращението му е MOM /голям организационен маркетинг/ - милиони хора по света работят в тая индустрия като допълнителен доход, в Българрия е едва ли не "мръсна" дума- четеш концепцията на фирмата, стратегиите и ако ти допада ставаш част от екипа, ако не си се занимаваш с други любими неща
. Замисли се колко подобни фирми има в БГ - Орифлейм, Ейвън, Цептер, Хербалайф -тук поне не си обвързан с продукт в "който да се влюбиш за цял живот"! Колкото до това, че има чужди фирми, това е нормално и те са представени и в други сайтове по света, а и трябва да има основа на която да се стъпи - не може да се стартира с празен Mall, обърни внимание все пак кои марки и фирми са вътре...предстои да влязат и други и това е страхотно между другото!
В момента работим по преговорите с по-големите БГ фирми, хотели, туристически агенции, между другото в ляво има качени две БГ фирми, контакти и техните отстъпки, за членовете на клуба, а това означава, че ако българин или чужденец е член на клуба /а те са милиони/ отседне в БГ хотел, ползва услуги или си купи нещо от БГ фирма производител-получава тази отстъпака, същото се отнася и за наши членове пребиваващи в тези 60 страни -получават точно това което е записано като отстъпка срещу всеки магазин, сайт... става обмен на стоки и услуги на световно ниво и така хора от различни страни работят заедно. Реших да го споделя на страниците на този форум, защото на мен лично ми харесва и може да допадне и на други хора. Аз съм си избрала да работя това, но никой от вас не карам да прави същото. Споделям. Просто ми е готино
Хубава вечер